Vakantiepark Entertainment

's Avonds gaat het feest door

Je hebt de hele dag genoten in het Attractiepark, maar 's avonds barst het feest pas echt los in de Music Hall.  We hebben een uitgebreid aanbod aan entertainment voor onze gasten op het vakantiepark.

Knutselen in de Kidsclub

Ben je al wakker voordat de attracties open zijn? Kom dan om 9 uur lekker knutselen in de Kidsclub! Tijdens jouw vakantie kunnen de kids uitgebreid knutselen. Maak de mooiste knutselwerkjes en kleurplaten.

Randy & Rosie Disco

Samen swingen met Randy & Rosie in de Music Hall. Dansen met de leukste danshits uit de speakers. Welke moves leer jij van Randy & Rosie?

Red Bandit Dance Party

Gooi al je energie energie er uit tijdens de Red Bandit Dance Party met John & Valerie. Kom met je hele familie naar deze te gekke party, want gegarandeerd dat de ouders dit ook te gek vinden!

Speuren en quizen

Kom speuren tijdens de familiespeurtocht door het attractiepark met de Red Bandits.  Of doe mee met de Pub Quiz of de Family Game Show. Weet jij alles over Slagharen? Dan maak je kans op mooie prijzen.

Ameezing Bingo

Ben je een echte bingo liefhebber dan kan jij je hart ophalen in Slagharen. Tijdens de bingo met Sheriff Sam is het altijd feest en maak je kans om mooie prijzen! Maar de echte leuke bingo is de Ameezing Bingo! De hitbingo met bekende internationale popmuziek zorgt gegarandeerd voor een leuke avond.

Wist je dat?

Randy & Rosie bij de molen een eigen brievenbus hebben. Hier kan je een leuke brief, mooie tekening of coole knutsel in gooien. Vergeet niet je naam er op te zetten want wie weet sturen Randy & Rosie een berichtje terug.