Nazomer in Slagharen

't Laagseizoen is gestart

Zodra de zomervakantie voorbij is, start het laagseizoen. Tijdens het laagseizoen zijn onze accommodaties vaak net iets goedkoper dan in het hoogseizoen. Dat betekent dat je geld overhoudt om nog meer leuke dingen te doen:

  • Ijsjes eten
  • Uit eten gaan
  • Dagjes weg

Minder wachten en meer tijd over

Ook is het tijdens laagseizoen minder druk op het park. Alle kinderen gaan immers weer naar school. Dat betekent kortere wachtrijen voor je favoriete attractie. Dus kom en ga een extra rondje in de Ripsaw Falls of Apollo.   

Iets extra's om naar uit te kijken

Het lijkt alweer zo lang geleden: de zomervakantie. Ben je alweer een paar weken aan het werk en verheug je je nu alweer een op vakantie? Boek dan een weekendje of midweekje weg tussendoor in september of oktober. Dan heb je weer een leuk uitje om naar uit te kijken.

Genieten van de nazomerse zonnestralen

Als we kijken naar de afgelopen jaren lijkt het in september ook wel zomer. Hoe fijn is het om even extra te kunnen genieten van het zonnetje terwijl de zomervakantie al voorbij is.

Je volgende vakantie ligt op de loer

Een vakantie in september of begin oktober zorgt er ook voor dat je minder lang hoeft te wachten voor je volgende vakantie. Voor je het weet is de herfstvakantie of kerstvakantie alweer begonnen.