Big Jake Dinner House

Big Jake nodigt je uit!

Big Jake Dinner House ligt aan het centraal gelegen Fonteinplein. Bij Big Jake kun je iedere ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en aan het eind van de dag staat er een uitgebreid Western Dinner Buffet voor je klaar. 

Ontbijtbuffet

Het ontbijtbuffet bestaat uit verse afgebakken broodjes en croissants, bacon & scrambled eggs, gekookte eieren, hartig en zoet broodbeleg, diverse soorten cereals. Het ontbijtbuffet is inclusief koffie, thee, melk en verse sappen.

Je kunt het ontbijtbuffet op voorhand online boeken of bij de receptie.

 Prijs bij online boekenPrijs in het park
0 t/m 3 jaar

gratis

gratis

4 t/m 8 jaar

7,50

8,50

9 t/m 12 jaar

9,50

10,50

vanaf 13 jaar

14,95

16,95

Western Dinner Buffet

Aan het eind van de middag staat er een uitgebreid Western Dinner Buffet voor je klaar inclusief softdrinks, koffie en thee. Begin met een lekkere soep als voorgerecht en daarna is het tijd voor het hoofdgerecht. De keuze is groot! Lekkere vlees- en visgerechten van de grill, pizza en diverse soorten pasta gerechten. Verschillende verse salades, friet en gekruide aardappelschijfjes. Speciaal voor onze kleine cowboys en cowgirls is er een kidsbuffet met alle favoriete P’s: poffertjes, patat en pizza. Houd je wel ruimte over voor het toetje? Er is keuze uit wel zes ijssoorten, mousse, slagroomsoesjes, fruitsalade en allerlei mini-pastry.  

Je kunt het Western Dinner Buffet op voorhand online boeken of bij de receptie.

 Prijs bij online boekenPrijs in het park
0 t/m 3 jaar

gratis

gratis

4 t/m 8 jaar

11,95

14,95

9 t/m 12 jaar

15,95

17,95

13 jaar en ouder

24,95

28,50

Allergieën of speciale dieetwensen? Hier vind je meer informatie over allergenen. 

More allergies

Ontdek meer restaurants