Kleine cowboy en cowgirl weken Kleine cowboy en cowgirl weken

Kleine cowboy & cowgirl weken

The park is closed today

Er even lekker tussenuit buiten de vakanties en de weekenden? Jonge kinderen tot 5 jaar zijn nog niet gebonden aan de schoolvakanties. De midweken in mei, juni en september zijn dan ook de perfecte weken om er even lekker tussen uit te gaan. Het weer is (vaak) goed, het zonnetje schijnt en het is niet te heet. Kom genieten met je kleine cowboys & cowgirls in Slagharen!

Er is genoeg te beleven in het Wilde Westen...

Ook voor peuters en kleuters is er genoeg te beleven in Slagharen. Er zijn volop speeltuinen, indoor speelparadijs Phileas Fun House, subtropisch zwembad Aqua Mexicana, waterspeeltuin Sunny Beach en natuurlijk een aantal attracties waar ze in mogen. Stap samen met je (klein)zoon of dochter in de Mine Train, Foggs Trouble, Magic Bikes, Chuck Wagon of de Oldtimers. Wie weet kunnen ze zelf al in Rosies's teaparty of de Convoy Race. Een dag is tekort voor de kleintjes om al deze activiteiten te beleven. Kom gewoon een midweek en je kunt rustig elke dag iets anders ondernemen.

Blijf overnachten...

Voor je perfecte midweek naar Slagharen zijn er verschillende Wild West accommodaties te boeken. Kies voor één van de vele vakantiehuizen zoals de Nevada of de Raccoon Lodge, een echte Wigwam Deluxe of kom met eigen caravan of tent naar onze camping. Alle accommodaties zijn op loopafstand van het attractiepark en bieden dus de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Slagharen. ’s Avonds kunnen de kinderen op tijd in bed en heb jij nog wat tijd voor jezelf. De volgende ochtend kunnen jullie als eerste weer terecht in het attractiepark.

Je boekt al een midweek in het laagseizoen vanaf € 70,- per persoon per nacht in een Cowboy Cottage of Hacienda op basis van 4 personen. 

 

 

Word sheriff van Slagharen

Word jij sheriff van Slagharen? De Red Bandits hebben de bank beroofd en Sheriff Sam heeft je hulp nodig om deze bandieten te pakken! Ga op missie en verdien stickers! Wanneer je 4 missies hebt voltooid krijg jij een echte sheriff badge! Haal je boekje bij de Guest service!

Word sheriff van Slagharen boekje

Spetteren en spatteren

Houden de kleine cowboys & cowgirls van zwemmen? Ga dan op tropisch avontuur in Aqua Mexicana. Speel in de waterspeeltuinen of plons in het zwembad. Als ouder of opa en oma kun je even helemaal uitrusten in de grootste whirlpool van Nederland!

Wanneer het mooi weer is kun je ook terecht in Sunny Beach. Een mooie waterspeeltuin met waterstralen en sprinklers, ondiep en daardoor zeer geschikt voor jonge kinderen. Sunny Beach is omgeven door een strand met heuse palmbomen, waar je heerlijk kunt relaxen op comfortabele strandbedden. Sunny Beach biedt spetterende waterpret voor het hele gezin!

 

 

Volop entertainment

Naast alle attracties en speelmogelijkheden is er ook volop entertainment. Zijn de kids helemaal gek van Randy & Rosie? Elke dag kunnen ze met hun op de foto tijdens de Randy & Rosie meet & greet op het Fonteinplein.

 

 

Samen met opa en oma

Papa en mama druk aan het werk en passen opa en oma veel op. Dat hoeft niet altijd thuis. Kom een midweek naar Slagharen met de kleinkinderen. Wanneer zij genieten kunnen opa en oma ook genieten. Heerlijk een midweek in een mooi vakantiehuis met het attractiepark en vele activiteiten op loopafstand.