In het voorjaar opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen haar deuren weer. Houd onze kanalen in de gaten voor de exacte openingsdatum.

Meer attractiepark

Het nieuws dat het attractiepark langer gesloten blijft maakt dat wij gasten met een attractie- & vakantiepark reservering in de periode tot aan 17 mei actief benaderen. Onze medewerkers nemen komende week contact op voor een passende aanbieding. Het Vakantiepark Slagharen blijft geopend met tal van activiteiten en enkele attracties. Wegens de verlengde lockdown opent ook Aqua Mexicana op een later moment. Boek nu zorgeloos jouw vakantie met flexibele boekgarantie. 

Lees meer over flexibele boekgarantie
Bannerset Slagharen Jacht6

Doe mee aan de Slagharen Jacht

Yihaaa, ga op jacht en doe mee! Tijdens de meivakantie (3-9 mei) verstoppen we Slagharen koffers en jij maakt kans om één van deze koffers te winnen. Het enige wat je hiervoor moet doen, is meedoen aan één van onze dagacties.

Ik ga op jacht!
Loggers.Slide_glijbaan

Specials voor de meivakantie

Yihaa, het Vakantiepark Slagharen is geopend! Wij bieden bij het vakantiepark een supertof animatie programma & toegang tot enkele attracties! Om het nóg leuker te maken, krijg je bij het maken van een boeking vrijkaartjes om het volledige attractiepark later dit seizoen alsnog te bezoeken.

Zoek & Boek

Onze gasten geven Vakantiepark Slagharen  gemiddeld een 8.4

Bekijk de Slagharen reviews

Kies jouw special

In het hartje van het Vechtdal

Ontdek de omgeving

Plan jouw route door het wilde westen

Open de plattegrond

Lees meer in de Slagharen Blog

Zorgeloos jouw avontuur naar Slagharen boeken

Meer over flexibele boekgarantie

Vakantiepark Slagharen is geopend!