In de herfstvakantie naar Slagharen

De dagen worden korter en de natuur kleurt goudgeel. Langzaam vallen de bladeren van de bomen en pakken we onszelf warmer in. Wat zijn jouw plannen tijdens de herfstvakantie? Het is tijd om optimaal met je gezin te genieten en leuke activiteiten te ondernemen. 

5 tips tijdens de herfst in Slagharen

 1. Ontdek het Wild West adventure in alle attracties
 2. Overnacht midden in de kleurrijke natuur op ons vakantiepark
 3. Ga op bezoek bij Randy & Rosie
 4. Roetsj van de glijbaan in Aqua Mexicana
 5. Bezoek de Randy & Rosie Show: het mirakel van Wishaka
image
image

Ontdek Western Wish Fall in Slagharen

Bladeren kleuren goudgeel en de warme trui wordt aangetrokken: de herfst is weer begonnen. Vanaf 8 oktober, tijdens Western Wish Fall, is Attractie- & Vakantiepark Slagharen helemaal in herfstsferen. Het park is prachtig versierd met pompoenen, lampionnen, lampjes, strobalen en op het Fonteinplein prijkt een bijzondere wensboom. Alle kinderen, maar ook vaders en moeders, opa’s en oma’s mogen een wens doen. Het is een heel bijzondere boom die Farmer Frank op de prairie heeft staan. Zelf had Farmer Frank ook een wens, namelijk dat zijn vogelverschrikkers tot leven zouden komen. Zijn wens kwam uit! De vogelverschrikkers helpen Farmer Frank nu om alle wensen in de boom te hangen. Maar ook om de wensen te beschermen tegen de Red Bandits. Zij hebben namelijk hun jacht geopend op de wensen. Ze gaan er toch niet met jouw wens vandoor?!

Randy & Rosie Show: Het mirakel van Wishaka

Randy & Rosie schitteren deze herfst en winter in een nieuwe show! Een spannende show vol vrolijke liedjes en nieuwe verhalen; leuk voor het hele gezin. De show staat in het teken van de wensboom, deze hangt vol met wensen. Farmer Frank heeft ook Randy’s wens in de wensboom opgehangen. Maar als deze wens in vervulling gaat, loopt het helemaal in de soep. Randy & Rosie willen dat de wens wordt teruggedraaid. Maar dat gaat niet zomaar. Farmer Frank vertelt over een mysterieuze mol, die diep onder de grond woont.  Misschien kan hij helpen… Maar niemand heeft hem ooit gezien en niemand weet of hij ook echt bestaat. Kom naar de show als je wilt weten hoe het afloopt. De show is vanaf 16 oktober te zien in de Music Hall.

image

Blijf jij slapen? Plan 't in de herfstvakantie

Moet jij ook altijd weer even kijken wanneer de herfstvakantie begint? Wij kennen het. Daarom hebben wij een hieronder een geheugensteuntje neergezet.

Schoolvakantie

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Regio
Noord
Midden & Zuid
Start op
15 oktober
22 oktober
Eindigt op
23 oktober
30 oktober
Weeknummer
42
43
 • Raccoon Lodge

  Ontdek de Raccoon Lodge geschikt voor maximaal 6 volwassenen met drie slaapkamers, waarvan één bedstee. 

 • Hacienda

  De vrolijke kleuren van de Hacienda laten je stralen. Wanneer je in een vrijstaande Hacienda verblijft, waan je je in het zonnige Mexico. 

 • Colorado

  Kamperen met de luxe van een vakantiehuisje in de Colorado Mobilehome.

Covid Info
Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!