Kerst in Slagharen

Vier kerst in Slagharen

Koop alvast je tickets of boek je verblijf!

Boek nu!

Boek een vakantie tijdens de kerst

Koop je tickets voor de kerstdagen

The park is closed today

Kerst in Slagharen

Maak hartverwarmende herinneringen tijdens de kerst. Overnacht tijdens deze feestelijke dagen in Slagharen.  Beleef het Wilde Westen tijdens kerst in hartje winter! Tijdens Winter Slagharen ontdek je meer dan 30 spannende attracties en shows. Na een ritje in de Oldtimers of de Gold Rush kun je even opwarmen onder het genot van een warme chocolademelk. Vergeet ook de ijsbaan niet of ga lekker zwemmen in Aqua Mexicana!

Winter Slagharen start op 10 december. Het attractiepark is van 10 t/m 18 december op zaterdag en zondag geopend. Tijdens de kerstvakantie van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023 is het attractiepark dagelijks geopend.

 

Kerst-arrangement

Kerst-arrangement

Boek nu!
Dagje uit met kerst

Dagje uit met kerst

Koop tickets
Kerstdiner

Kerstdiner

Lees meer

Entertainment tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen organiseren we op verschillende momenten leuke activiteiten. Na het kerstdiner kun je in de Music Hall terecht voor een uitgebreid avondprogramma, maar ook tijdens het diner zorgen we voor een beleving! 

Tijdens het diner

In Big Jake en Cartwright's krijg je gedurende het kerstdiner bezoek van Randy, Rosie en de sheriff. Zij nemen daarnaast ook de kerstman mee. Geniet van een heerlijke maaltijd en daarnaast een Meet & Greet met onze helden.

 

Duo Jip en Daym

In Big Jake zorgen het duo Jip en Daym van 16.00 - 22.00 uur voor sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het buffet. Een enthousiast duo met een gevarieerd repertoire pop, blues, jazz, bossa, nederlandstalig, country en rock. Zij zijn vastberaden om je een leuke avond te bezorgen!

Ook in de Silver Dollar Sportsbar kun je tijdens de kerstdagen genieten van een heerlijk drankje en kerstclips op televisie.

 

Uitgebreid avondentertainment

Na het kerstdiner verwelkomen we je graag in de Music Hall voor een uitgebreid entertainmentprogramma:

Vrijdag 23 december 2022

 • 19.15 uur        Randy & Rosie Disco
 • 20.00 uur        Saloon Quiz
 • 21.00 uur        Super Bingo


Zaterdag 24 december 2022

 • 19:30 uur        Randy & Rosie en het mirakel van Wishaka
 • 20:15 uur        Red Bandit Dance Party
 • 21:00 uur        Ameezing Bingo

Zondag 25 december 2022

 • 19:00 uur        Randy & Rosie Disco
 • 19:30 uur        Red Bandit Party
 • 20:00 uur        Family Game Show
 • 21:00 uur        Super Bingo

Maandag 26 december 2022

 • 19:00 uur        Randy & Rosie Disco
 • 19:30 uur        Red Bandit Dance Party
 • 20:00 uur       Christmas Pubquiz
 • 21:00 uur        Ameezing Bingo

 

 

 

Randy

Eten tijdens de feestdagen

Kerst maken we zo speciaal mogelijk. Bij Slagharen vier je de feestdagen samen. Waar kies jij voor? Een heerlijk kerstbuffet in Big Jake Dinner House of een een heerlijk kerstmenu in de Cartwright's? Kies en ontdek wat jullie kerst net iets specialer maakt dit jaar. Maar vergeet ook vooral het ontbijt niet. Niets is zo lekker als 's ochtends uitslapen en het ontbijt in je huisje laten bezorgen. 

Kom schaatsen!

Dikke jas aan, muts op en handschoenen niet vergeten! Kom schaatsen, zwieren en pirouettes draaien op de indoor ijsbaan in het Western Winter Village. Lekker veel ijspret dus! En daarna opwarmen met een kop warme chocomelk of Glühwein. Heb je zelf ijshockey- of kunstschaatsen? Dan mag je deze meenemen. Ook is het mogelijk om ze bij ons te huren.

Aqua Mexicana

Tijdens koude dagen is niks lekkerder dan opwarmen in een subtropisch zwembad. Ga lekker zwemmen in Aqua Mexicana. Ga van één van de 10 glijbanen of ontspan in het grootste bubbelbad van Nederland. In de Mexicaanse sferen waan jij je zo in Mexico met een heerlijke zomertemperatuur en dat midden in de winter. 

Magische wensboom

Deze winter staat er in Attractie- & Vakantiepark Slagharen een prachtig versierde kerstboom. En alle kinderen, maar ook vaders en moeders, opa’s en oma’s mogen een wens doen. Wat is jouw wens? Laat de Kerstman en Winterelf jouw wens in de boom hangen. Vertel ons jouw wens via onderstaande button. 

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!