In de kerstvakantie naar Slagharen

Trek je warme jas aan, doe je sjaal om en ga tijdens de feestelijke decembermaand op avontuur in Winter Slagharen. Vanaf 10 december is het park weer sfeervol aangekleed met duizenden lichtjes, kerstbomen en decoratie. Hier word je echt ondergedompeld in de kerstsfeer. Een winter zonder sneeuw en ijs, is geen échte winter, kom daarom schaatsen in het Winter Western Village.

Van een avontuurlijke vlucht in de Apollo en een spannende rit in de Gold Rush tot ‘s avonds uitgebreid tafelen. Tijdens de kerstvakantie neem je alle tijd voor familie en vrienden. Samen bingoën, genieten van heerlijk eten én luisteren naar de mooiste verhalen van de Kerstman en zijn Winterelf.

Samen gezellig tafelen in kerstsfeer

Kerst en oud & nieuw maken we zo speciaal mogelijk. Bij Slagharen vier je de feestdagen samen. Waar kies jij voor? Een heerlijk kerstbuffet in Big Jake Dinner House of een een heerlijk kerstmenu in de Cartwright's? Kies en ontdek wat jullie kerst net iets specialer maakt dit jaar.

Indoor ijsbaan

Kom schaatsen, zwieren en pirouettes draaien op de indoor ijsbaan in het Western Winter Village. Schaatsen kunnen worden gehuurd, maar mogen ook zelf meegenomen worden.

Win! Jouw vakantiehuisje in kerstsfeer!

Wat kun je winnen? Jouw vakantiehuis prachtig versierd met een kerstboom, romantische lichtjes en kerstdecoratie. Boek voor 1 december en maak automatisch kans!

Ontdek jouw winteravontuur

Tijd voor een intiem, feestelijk avontuur met familie of vrienden? Plan jouw dagje uit of blijf overnachten op ons vakantiepark tijdens de kerstvakantie!

Blijf overnachten in Vakantiepark Slagharen

  • Colorado

    Kamperen met de luxe van een vakantiehuisje in de Colorado Mobilehome.

  • Raccoon Lodge

    Ontdek de Raccoon Lodge geschikt voor maximaal 6 volwassenen met drie slaapkamers, waarvan één bedstee. 

  • Cowboy Cottage

    Volledig gethematiseerd in Wild West sferen en op loopafstand van het attractiepark. Wat wil een cowboy nog meer?!

Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!