In de kerstvakantie naar Slagharen

Trek je warme jas aan, doe je sjaal om en ga tijdens de feestelijke decembermaand op avontuur in winters slagharen. Een warme plek voor de familie met duizenden lichtjes, prachtige kerstbomen en gezellige muziek. Een winter zonder sneeuw en ijs, is geen échte winter, vandaar dat wij een ijsbaan hebben toegevoegd in het Winter Western Village. 

Van een avontuurlijke vlucht in de Apollo en een spannende rit in de Gold Rush tot ‘s avonds uitgebreid tafelen. Tijdens de kerstvakantie neem je alle tijd voor familie en vrienden. Samen bingoën, genieten van heerlijk eten én luisteren naar de mooiste verhalen van de Kerstman en zijn Winterelf.

Feestelijk smullen: van uitgebreid dineren tot gezellig gourmetten

Kerst en oud & nieuw maken we zo speciaal mogelijk. Bij Slagharen vier je de feestdagen samen. Waar kies jij voor? Een heerlijke kerstbrunch in Big Jake Dinner House of een 3-gangen dinerbox in jullie eigen accommodatie. Houd je meer van het sissende geluid van vlees of vis op een bakplaat? Kies en ontdek wat jullie kerst net iets specialer maakt dit jaar.

Ontdek jouw winteravontuur

Tijd voor een intiem, feestelijk avontuur met familie of vrienden? Plan jouw dagje uit of blijf overnachten op ons vakantiepark tijdens de kerstvakantie!

Blijf overnachten in Vakantiepark Slagharen

  • Colorado

    Kamperen met de luxe van een vakantiehuisje in de Colorado Mobilehome.

  • Raccoon Lodge

    Ontdek de Raccoon Lodge geschikt voor maximaal 6 volwassenen met drie slaapkamers, waarvan één bedstee. 

  • Cowboy Cottage

    Volledig gethematiseerd in Wild West sferen en op loopafstand van het attractiepark. Wat wil een cowboy nog meer?!

Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!