Oud & Nieuw in Slagharen

Tel af naar het nieuwe jaar in Slagharen

Koop alvast je tickets of boek je verblijf!

Boek nu!

Vier Oud & Nieuw in Slagharen

Koop een tickets voor Oud- of Nieuwjaarsdag

The park is closed today

Vier Oud & Nieuw in Slagharen

Ontelbare lichtjes, sfeervolle versiering en een magische wensboom zorgen voor de ultieme winterbeleving. Wil jij 2022 bijzonder afsluiten? Vier oud & nieuw in Slagharen. Dit jaar verdient toch een extra speciale afsluiting. Op Oudjaarsdag geniet je van een heerlijk buffet in Big Jake met een DJ. Enkele attracties zijn open tot 20.00 uur en tot 21.15 uur kun je kijken naar en meedoen aan verschillende shows in de Music Hall. Vervolgens kun je vanaf 21.30 uur op het Fonteinplein Oudjaarsavond vieren onder het genot van een drankje, oliebol en een DJ. Vanaf 23.50 uur tel je samen met Randy & Rosie af naar 2023 en is er een vuurwerkshow. 

Heerlijk eten

Heerlijk eten

Boek nu!
Feestelijk dagje uit

Feestelijk dagje uit

Koop tickets

Entertainment tijdens Oud & Nieuw

Om 2022 goed af te sluiten organiseren we tal van feestelijke activiteiten:

 • 19.00 uur Red Bandit Dance Party in de Music Hall
 • 19.30 uur Family Game Show in de Music Hall
 • 20.30 uur Super Bingo in de Music Hall
 • 21.30 uur Live DJ op het Fonteinplein
 • 23.50 uur aftelmoment met Randy & Rosie
 • 0.00 uur Vuurwerkshow

Kom jij samen met ons 2023 inluiden?

 

 

Zelf vuurwerk afsteken kan op 31 december vanaf 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur op de busparkeerplaats op de grote parkeerplaats bij de ingang van het attractiepark. Vuurwerk afsteken op het vakantie- en attractiepark zelf is verboden. 

 

 

 

Attracties

Speciaal voor de gasten van het vakantiepark zijn de volgende attracties tot 20.00 uur geopend tijdens Oudjaarsavond:

 • El Torito
 • Galoppers
 • Big Wheel
 • Skytower
 • Cable Car
 • Apollo
 • Gold Rush

Geniet van een buffet in Big Jake Dinner House

Tijdens Oud en Nieuw kun je in de Big Jake genieten van een heerlijk buffet. Tijdens dit buffet zal een DJ zorgen voor de nodige achtergrondmuziek en gezelligheid. 

Silver Dollar Bar

In de Silver Dollar Bar kun je terecht voor een lekker drankje en een snack. Ook is het mogelijk daar sportwedstrijden te volgen en spelletjes te spelen zoals dammen en mens erger je niet. 

Aqua Mexicana

Tijdens koude dagen is niks lekkerder dan opwarmen in een subtropisch zwembad. Ga lekker zwemmen in Aqua Mexicana. Ga van één van de 10 glijbanen of ontspan in het grootste bubbelbad van Nederland. In de Mexicaanse sferen waan jij je zo in Mexico met een heerlijke zomertemperatuur en dat midden in de winter. 

Kom schaatsen!

Dikke jas aan, muts op en handschoenen niet vergeten! Kom schaatsen, zwieren en pirouettes draaien op de indoor ijsbaan in het Western Winter Village. Lekker veel ijspret dus! En daarna opwarmen met een kop warme chocomelk of Glühwein. Heb je zelf ijshockey- of kunstschaatsen? Dan mag je deze meenemen. Ook is het mogelijk om ze bij ons te huren.

Magische wensboom

Deze winter staat er in Attractie- & Vakantiepark Slagharen een prachtig versierde kerstboom. En alle kinderen, maar ook vaders en moeders, opa’s en oma’s mogen een wens doen. Wat is jouw wens? Laat de Kerstman en Winterelf jouw wens in de boom hangen. Vertel ons jouw wens via onderstaande button. 

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!