Wensen komen uit tijdens Western Wish Fall

Western Wish Fall

Koop alvast je tickets of boek je verblijf!

The park is closed today

Western Wish Fall

Ontdek Western Wish Fall in Slagharen

Bladeren kleuren goudgeel en de warme trui wordt aangetrokken: de herfst is weer begonnen. Vanaf 8 oktober is Attractie- & Vakantiepark Slagharen helemaal ondergedompeld in herfstsferen want dan start Western Wish Fall. Het park is prachtig versierd met pompoenen, lampionnen, lampjes, strobalen en op het Fonteinplein prijkt een bijzondere wensboom. En heb je het al gehoord? Randy & Rosie schitteren weer in hun show! Randy doet een wens en vertelt dit aan iedereen die het horen wil! Zou zijn wens wel uitkomen? Kom het zien in de vrolijke en spannende show: Het mirakel van Wishaka.

In de weekenden van 8 & 9, 15 & 16 oktober en 5 & 6 november en in de herfstvakantie van 17 t/m 30 oktober vindt Western WishFall plaats. In de periode van 1 november t/m 25 december is het attractiepark alleen op zaterdag en zondag geopend. Tijdens de kerstvakantie t/m 8 januari 2023 is het attractiepark dagelijks geopend. 

Blijf ook slapen!

Blijf ook slapen!

Ijsbaan

Ijsbaan

Het Mirakel van Wishaka!

Het Mirakel van Wishaka!

Vertel Farmer Frank jouw wens

Iedere week wordt er een wens uit de boom gehaald die Slagharen in vervulling laat gaan. Van wensen zoals een foto met Randy & Rosie, je favoriete influencer ontmoeten of luchtballon varen. Wat is jouw grootste wens? Vertel het ons en bovenal waarom dit jouw wens is! Farmer Frank hangt alle wensen in de wensboom en laat minimaal 1 keer per week een wens in vervulling gaan. 

Wensen kunnen online ingediend worden vanaf 22 september.

Ik wens..

De Wensboom

Deze herfst staat er in Attractie- & Vakantiepark Slagharen een levensgrote wensboom. En alle kinderen, maar ook vaders en moeders, opa’s en oma’s mogen een wens doen. Het is een heel bijzondere boom die Farmer Frank op de prairie heeft staan. Zelf had Farmer Frank ook een wens, namelijk dat zijn vogelverschrikkers tot leven zouden komen. Zijn wens kwam uit! De vogelverschrikkers helpen Farmer Frank nu om alle wensen in de boom te hangen. Maar ook om de wensen te beschermen tegen de Red Bandits. Zij hebben namelijk hun jacht geopend op de wensen. Ze gaan er toch niet met jouw wens vandoor?!

  

Randy & Rosie Show: Het mirakel van Wishaka

Randy & Rosie schitteren deze herfst en winter weer in hun herfstshow: het mirakel van Wishaka! Een spannende show vol vrolijke liedjes en verhalen; leuk voor het hele gezin. De show staat in het teken van de wensboom, deze hangt vol met wensen. Farmer Frank heeft ook Randy’s wens in de wensboom opgehangen. Maar als deze wens in vervulling gaat, loopt het helemaal in de soep. Randy & Rosie willen dat de wens wordt teruggedraaid. Maar dat gaat niet zomaar. Farmer Frank vertelt over een mysterieuze mol, die diep onder de grond woont.  Misschien kan hij helpen… Maar niemand heeft hem ooit gezien en niemand weet of hij ook echt bestaat. Kom naar de show als je wilt weten hoe het afloopt. De show is vanaf 8 oktober te zien in de Music Hall.

Kom schaatsen!

Dikke jas aan, muts op en handschoenen niet vergeten! De winter is nog niet begonnen, maar toch kun je al komen schaatsen in de Winter Western Village vanaf 8 oktober. Lekker veel ijspret dus! En daarna opwarmen met een kop warme chocomelk of Glühwein. Heb je zelf ijshockey- of kunstschaatsen? Dan mag je deze meenemen. Ook is het mogelijk om ze bij ons te huren.

Wens komt uit in 2021: Directeur voor één dag

Directeur zijn voor één dag. Dat was de wens van Mees Nijhof tijdens Western Wish Fall in 2021. Zijn wens ging in vervulling en voor even had Attractie- & Vakantiepark Slagharen een nieuwe directeur. De negenjarige Mees meldde zich aan de poort van het attractiepark om één dag lang de taken van directeur Dave Storm over te nemen. Voordat Mees aan zijn dagje directeurschap kon beginnen, moest er eerst een contract worden ondertekend. Zijn salaris? Een onbetaalbare dag. Vol enthousiasme startte de junior directeur vervolgens met zijn werkzaamheden.

Blijf overnachten in Vakantiepark Slagharen

Covid Info
Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!