Western Wish Fall

Ontdek Western Wish Fall in Slagharen

Bladeren kleuren goudgeel en de warme trui wordt aangetrokken: de herfst is weer begonnen. Vanaf 8 oktober, tijdens Western Wish Fall, is Attractie- & Vakantiepark Slagharen helemaal in herfstsferen. Het park is prachtig versierd met pompoenen, lampionnen, lampjes, strobalen en op het Fonteinplein prijkt een bijzondere wensboom. En heb je het al gehoord? Randy & Rosie schitteren weer in hun show! Randy doet een wens en vertelt dit aan iedereen die het horen wil! Zou zijn wens wel uitkomen? Kom het zien in de vrolijke en spannende show: Het mirakel van Wishaka.

In de periode van 1 november t/m 25 december is het attractiepark alleen op zaterdag en zondag geopend. Tijdens de kerstvakantie t/m 8 januari 2023 is het attractiepark dagelijks geopend. 

Vertel Farmer Frank jouw wens

Farmer Frank hangt alle wensen in de wensboom en laat minimaal 1 keer per week een wens in vervulling gaan. Vertel dus snel jouw wens!

Ik wens..

De Wensboom

Deze herfst staat er in Attractie- & Vakantiepark Slagharen een levensgrote wensboom. En alle kinderen, maar ook vaders en moeders, opa’s en oma’s mogen een wens doen. Het is een heel bijzondere boom die Farmer Frank op de prairie heeft staan. Zelf had Farmer Frank ook een wens, namelijk dat zijn vogelverschrikkers tot leven zouden komen. Zijn wens kwam uit! De vogelverschrikkers helpen Farmer Frank nu om alle wensen in de boom te hangen. Maar ook om de wensen te beschermen tegen de Red Bandits. Zij hebben namelijk hun jacht geopend op de wensen. Ze gaan er toch niet met jouw wens vandoor?!

  

Randy & Rosie Show: Het mirakel van Wishaka

Randy & Rosie schitteren deze herfst en winter in een nieuwe show! Een spannende show vol vrolijke liedjes en nieuwe verhalen; leuk voor het hele gezin. De show staat in het teken van de wensboom, deze hangt vol met wensen. Farmer Frank heeft ook Randy’s wens in de wensboom opgehangen. Maar als deze wens in vervulling gaat, loopt het helemaal in de soep. Randy & Rosie willen dat de wens wordt teruggedraaid. Maar dat gaat niet zomaar. Farmer Frank vertelt over een mysterieuze mol, die diep onder de grond woont.  Misschien kan hij helpen… Maar niemand heeft hem ooit gezien en niemand weet of hij ook echt bestaat. Kom naar de show als je wilt weten hoe het afloopt. De show is vanaf 16 oktober te zien in de Music Hall.

Kom schaatsen!

Dikke jas aan, muts op en handschoenen niet vergeten! De winter is nog niet begonnen, maar toch kun je al komen schaatsen in de Winter Western Village vanaf 9 oktober. Lekker veel ijspret dus! En daarna opwarmen met een kop warme chocomelk of Glühwein. Heb je zelf ijshockey- of kunstschaatsen? Dan mag je deze meenemen. Ook is het mogelijk om ze bij ons te huren.

Het doolhof

Tijdens Western Wish Fall kun je dolen in het doolhof dat helemaal in herfstsferen is. Ben jij wel eens verdwaald in het doolhof? En zou je toen willen dat je een plattegrond had? Of dat je het vogelperspectief kunt zien van de spreeuw die net overvliegt? Of houd je goede moed en vertrouw je op je richtingsgevoel? Hoe dan ook, het doolhof is een leuke en spannende activiteit voor het hele gezin. Hoe snel weet jij de weg naar de uitgang?

Wens komt uit: Directeur voor één dag

Directeur zijn voor één dag. Dat was de wens van Mees Nijhof. Zijn wens ging in vervulling en voor even had Attractie- & Vakantiepark Slagharen een nieuwe directeur. De negenjarige Mees meldde zich aan de poort van het attractiepark om één dag lang de taken van directeur Dave Storm over te nemen. Voordat Mees aan zijn dagje directeurschap kon beginnen, moest er eerst een contract worden ondertekend. Zijn salaris? Een onbetaalbare dag. Vol enthousiasme startte de junior directeur vervolgens met zijn werkzaamheden.

Vertel ons jouw wens!

Iedere week wordt er een wens uit de boom gehaald die Slagharen in vervulling laat gaan. Van wensen zoals een foto met Randy & Rosie, je favoriete influencer ontmoeten of luchtballon varen. Wat is jouw grootste wens, vertel het Farmer Frank en hij hangt jouw wens in de boom. 

Vertel ons jouw wens en bovenal waarom dit jouw wens is!

Blijf overnachten in Vakantiepark Slagharen

  • Nevada

    Is een dag niet genoeg om alles in het park te ontdekken? Waarom breng je een nacht niet in stijl door in één van de Nevada's?

  • Campsite

    Ik heb nog geen ticket of abonnement en wil het graag kopen.

  • Cowboy Cottage

    Volledig gethematiseerd in Wild West sferen en op loopafstand van het attractiepark. Wat wil een cowboy nog meer?!

Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!