Winter Slagharen

Hartverwarmend Wild West-avontuur tijdens Winter Slagharen

Ontelbare lichtjes, sfeervolle versiering en een magische wensboom zorgen voor de ultieme winterbeleving. Attractiepark Slagharen is vanaf 10 december helemaal ondergedompeld in winterse sferen. Bekijk Slagharen van grote hoogte vanuit het reuzenrad en geniet van het prachtige uitzicht over het verlichte park. Samen een gezellige tijd doorbrengen met je gezin deze winter? Kom dan schaatsen op de overdekte ijsbaan. En daarna lekker opwarmen bij gezellige kampvuren met warme chocolademelk of Glühwein.

Op het Fonteinplein staat een prachtig versierde wensboom. Slagharen laat wensen uitkomen deze winter. Ook de Randy & Rosie Show staat in het teken van de wensboom. Een spannende show vol vrolijke liedjes en nieuwe verhalen; leuk voor het hele gezin.

Winter Slagharen start op 10 december. Het attractiepark is van 10 t/m 18 december alleen op zaterdag en zondag geopend. Tijdens de kerstvakantie van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023 is het attractiepark dagelijks geopend.

Kom overnachten tijdens Winter Slagharen

De ultieme winterbeleving in Slagharen is eigenlijk te mooi om maar op 1 dag te beleven. Waarom kom je niet gewoon een heel weekend naar Slagharen?

Win! Jouw vakantiehuisje in kerstsfeer.

Wat kun je winnen? Jouw vakantiehuis prachtig versierd met een kerstboom, romantische lichtjes en kerstdecoratie. Boek voor 1 december en maak automatisch kans!

Vier jij de kerst bij Slagharen?

Geniet deze kerstvakantie optimaal van de gezellige feestdagen in Slagharen. Waarbij alles in het teken staat van lekker eten en drinken, gezelligheid en tijd doorbrengen met elkaar.  Speciaal voor onze verblijfsgasten hebben wij een overheerlijk diner samengesteld. Zo serveren wij bij Cartwright's een feestelijk driegangenmenu. Bij de Big Jake kun je genieten van een uitgebreid kerstbuffet, waarbij je ruime keus hebt uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Kom culinair genieten bij Slagharen deze kerst! 

Attracties

Laat je betoveren door de sfeervolle lichtjes en prachtige decoratie. Vanuit het reuzenrad heb je een fantastisch uitzicht over het verlichte park. Ook in de winter beleef je veel plezier in je favoriete attracties. Een ritje in de Gold Rush mag niet ontbreken en wat dacht je van de Pioneer Express ’63, de overdekte speelplaats Phileas Fun House of een 4D-film in El Teatro.

Randy & Rosie Show: Het mirakel van Wishaka

Randy & Rosie schitteren deze winter weer in hun show! Een spannende show vol vrolijke liedjes en nieuwe verhalen; leuk voor het hele gezin. De show staat in het teken van de wensboom, deze hangt vol met wensen. Randy heeft ook een wens. Maar het gaat helemaal mis als zijn wens in vervulling gaat. Randy & Rosie willen dat de wens wordt teruggedraaid. Maar dat gaat niet zomaar. Farmer Frank vertelt over een mysterieuze mol, die diep onder de grond woont. Misschien kan hij helpen... Maar niemand heeft hem ooit gezien en niemand weet of hij ook echt bestaat. Benieuwd hoe het afloopt? Kom naar de show!

Kom schaatsen!

Kom naar de overdekte ijsbaan voor een waanzinnige winterbeleving. Hier is het echt hartje winter. Daar draagt het hele decor aan bij.

Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen mee om over het ijs te zwieren. Heb je geen eigen schaatsen dan kun je ook schaatsen huren. Voor de allerkleinsten is er een handige schaatshulp beschikbaar, in de vorm van een zeehond of rendier. Kom jij een pirouette maken op de ijsbaan in het Winter Western Village?

Magische wensboom

Deze winter staat er in Attractie- & Vakantiepark Slagharen een prachtig versierde kerstboom. En alle kinderen, maar ook vaders en moeders, opa’s en oma’s mogen een wens doen. Wat is jouw wens? Laat de Kerstman en Winterelf jouw wens in de boom hangen. Binnenkort kun jij al je wens aan ons vertellen.

Ontdek jouw winteravontuur

Tijd voor een intiem, feestelijk avontuur met familie of vrienden? Plan jouw dagje uit of blijf overnachten op ons vakantiepark tijdens de kerstvakantie!

Overnachten in Slagharen

  • Nevada

    Is een dag niet genoeg om alles in het park te ontdekken? Waarom breng je een nacht niet in stijl door in één van de Nevada's?

  • Raccoon Lodge

    Ontdek de Raccoon Lodge geschikt voor maximaal 6 volwassenen met drie slaapkamers, waarvan één bedstee. 

  • Colorado

    Kamperen met de luxe van een vakantiehuisje in de Colorado Mobilehome.

Covid Info
Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het Wilde Westen van Slagharen het hele seizoen!