Winter Slagharen

Maak hartverwarmende herinneringen

Koop alvast je tickets of boek je verblijf!

Boek nu!

Boek een vakantie naar Winter Slagharen

Koop je tickets voor Winter Slagharen

The park is closed today

Winter Slagharen

Ontelbare lichtjes, sfeervolle versiering en een magische wensboom zorgen voor de ultieme winterbeleving. Attractiepark Slagharen is vanaf 10 december helemaal ondergedompeld in winterse sferen. Bekijk Slagharen van grote hoogte vanuit het reuzenrad en geniet van het prachtige uitzicht over het verlichte park. Samen een gezellige tijd doorbrengen met je gezin deze winter? Kom dan schaatsen op de overdekte ijsbaan. En daarna lekker opwarmen bij gezellige kampvuren met warme chocolademelk of Glühwein.

Winter Slagharen start op 10 december. Het attractiepark is van 10 t/m 18 december op zaterdag en zondag geopend. Tijdens de kerstvakantie van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023 is het attractiepark dagelijks geopend.

Blijf slapen!

Blijf slapen!

Boek nu!
Kerst-arrangement

Kerst-arrangement

Lees meer
Feestelijk dagje uit

Feestelijk dagje uit

Koop tickets

Vier kerst in Slagharen

Kom jij samen met Randy & Rosie Kerstmis vieren? Boek dan nu jouw verblijf en vier de Kerstdagen in het Wilde Westen. Maak jouw kerst compleet met een heerlijke kerstdiner in Cartwright, een lekker kerstbuffet in Big Jake of ga gourmetten in jullie eigen accommodatie. Ook aan een kerstonbijt is gedacht! 

Oud en Nieuw

Wil jij 2022 bijzonder afsluiten? Vier oud & nieuw in Slagharen. Dit jaar verdient toch een extra speciale afsluiting. 

Wij nodigen je uit voor tal van feestelijke activiteiten:

  • Geniet van een buffet in Big Jake
  • een aantal attracties zijn voor vakantieparkgasten tot 20.00 uur geopend
  • 19.00 uur Red Bandit Dance Party in de Music Hall
  • 19.30 uur Family Game Show in de Music Hall
  • 20.30 uur Super Bingo in de Music Hall
  • 21.30 uur Live DJ op het Fonteinplein
  • 23.50 uur aftelmoment met Randy & Rosie
  • 0.00 uur Vuurwerkshow

Kom jij samen met ons 2023 inluiden?

Randy & Rosie: Het mirakel van Wishaka

Het Mirakel van Wishaka staat in het teken van de wensboom, deze hangt vol met wensen. Randy heeft ook een wens. Maar het gaat helemaal mis als zijn wens in vervulling gaat. Randy & Rosie willen dat de wens wordt teruggedraaid. Maar dat gaat niet zomaar. Ze vallen van het ene avontuur in het andere. Benieuwd hoe het afloopt? 

Randy

Kom schaatsen!

Kom naar de overdekte ijsbaan voor een waanzinnige winterbeleving. Hier is het echt hartje winter. Daar draagt het hele decor aan bij.

Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen mee om over het ijs te zwieren. Heb je geen eigen schaatsen dan kun je ook schaatsen huren. Voor de allerkleinsten is er een handige schaatshulp beschikbaar, in de vorm van een zeehond of rendier. Kom jij een pirouette maken op de ijsbaan in het Winter Western Village?

Aqua Mexicana

Tijdens koude dagen is niks lekkerder dan opwarmen in een subtropisch zwembad. Ga lekker zwemmen in Aqua Mexicana. Ga van één van de 10 glijbanen of ontspan in het grootste bubbelbad van Nederland. In de Mexicaanse sferen waan jij je zo in Mexico met een heerlijke zomertemperatuur en dat midden in de winter. 

Magische wensboom

Deze winter staat er in Attractie- & Vakantiepark Slagharen een prachtig versierde kerstboom. En alle kinderen, maar ook vaders en moeders, opa’s en oma’s mogen een wens doen. Wat is jouw wens? Laat de Kerstman en Winterelf jouw wens in de boom hangen. Vertel ons jouw wens via onderstaande button. 

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!