In de kerstvakantie naar Slagharen

Geniet samen van de kerstvakantie in Slagharen

Koop nu je tickets of boek een vakantie

Boek nu!
Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Bevestigen

Koop je tickets voor Slagharen

The park is closed today

In de kerstvakantie naar Slagharen

Trek je warme jas aan, doe je sjaal om en ga tijdens de feestelijke decembermaand op avontuur in Winter Slagharen. Geniet van het prachtig versierde park met meer dan duizend lichtjes, kerstbomen en nog meer kerstdecoratie. Hier word je echt ondergedompeld in de kerstsfeer. 

Van een avontuurlijke vlucht in de Apollo en een spannende rit in de Gold Rush tot ‘s avonds uitgebreid tafelen. Tijdens de kerstvakantie neem je alle tijd voor familie en vrienden. Samen bingoën, genieten van heerlijk eten én luisteren naar de mooiste verhalen van de Kerstman en zijn Winterelf.

Vier onze verjaardag!

Tijdens Pinksteren in 1963 opende Shetland Ponypark Slagharen haar deuren. Zestig jaar, twee naamverandering en vele attracties later verwelkomen wij nog steeds vele bezoekers en verzorgen we fantastische dagjes uit en spectaculaire vakanties. Omdat het dit jaar onze verjaardag is willen we er natuurlijk een groot feest van maken! En vergeet niet: wie jarig is trakteert.

Zwemmen in Aqua Mexicana

Zwemmen in Aqua Mexicana

Lees meer
Kerstsfeer

Kerstsfeer

Lees meer
Avond entertainment

Avond entertainment

Bekijk het programma

Inclusief tijdens de kerstvakantie

Een vakantie in Slagharen tijdens de kerstvakantie bevat het volgende:

  • Toegang tot het attractiepark
  • Toegang tot het waterpark Aqua Mexicana (m.u.v. camping)
  • Uitgebreid entertainmentprogramma overdag en in de avond. 
  • Blijf slapen in één van onze vakantiehuizen.

De kerstvakantie is een ideale vakantie om samen even lekker weg te gaan. Met de kinderen genieten en plezier maken. Boek nu een week, midweek of weekend naar het Wilde Westen en ga op avontuur met het hele gezin.

image

Samen gezellig dineren in kerstsfeer

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Om ervoor te zorgen dat je de dag goed begint bieden wie een uitgebreid ontbijt aan: bezorgd bij jouw huisje. Houd de voordeur dus goed in de gaten want tussen 7.30 en 9.00 komen wij het ontbijtpakket bezorgen. Het pakket bevat onder andere verse broodjes, een croissant, yoghurt met muesli, verse jus d’orange en zoet en hartig beleg.

Kerst en oud & nieuw maken we zo speciaal mogelijk. Bij Slagharen vier je de feestdagen samen. Waar kies jij voor? Geniet van een uitgebreid kerstbuffet in Big Jake Dinner House of een een heerlijk kerstmenu in de Cartwright's? Kies en ontdek wat jullie kerst net iets specialer maakt dit jaar.

Op de kop en in het rond

Wanneer je een accommodatie boekt krijg je onbeperkt toegang tot het attractiepark. Vermaak je hier de hele dag dankzij meer dan dertig attracties voor zowel jong en oud. Neem plaats op het terras terwijl de kinderen in de speeltuin spelen of ga samen van attractie naar attractie.

Bekijk een kerst 4D-film in El Teatro, compleet met bewegende stoelen en weersimulaties. Ga over de kop in de Gold Rush of val van grote hoogte in de Free Fall. Vergeet niet om een tour over het park te nemen met de Pioneer Express 63 of vlieg rond de maan in de Apollo. Welke attractie ga jij als eerste uitproberen? 

Ontdek jouw winteravontuur

Tijd voor een intiem, feestelijk avontuur met familie of vrienden? Gelukkig hebben wij comfortabele accommodaties beschikbaar zodat je zonder zorgen lekker kan blijven slapen en tussendoor kunt relaxen. Op loopafstand van het park.

Voor een kleine toeslag kan jouw weekendje weg nog comfortabeler worden gemaakt met een late uitcheck zonder zorgen of frisse handdoeken. Bij de meeste accommodaties kan er één auto gratis geparkeerd worden. Tweede auto’s kunnen op de centrale parkeerplaats geparkeerd worden of tegen een toeslag ook naast het huisje indien er ruimte is.

Blijf overnachten in Vakantiepark Slagharen

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Online tickets vanaf 

€ 32,50

€ 18,50