Zakelijke mogelijkheden in Slagharen

Een bedrijfsuitje in het Wilde Westen

Het doel van een succesvol bedrijfsuitje is dat iedereen loskomt, zichzelf kan zijn en het gezellig heeft met elkaar. Daarom is het handig om iets buiten de organisatie te doen, om mensen de kans te geven om uit hun comfortzone te stappen. Wat is een betere locatie dan het Wilde Westen in Attractie- en Vakantiepark Slagharen? Naast onze unieke locatie bieden we ook uitstekende service en passen we ons graag aan jouw wensen aan.

Daarnaast bieden we ook locaties aan voor de perfecte vergadering, lezing, (product)presentatie, personeelsfeest, borrel en meer. Inclusief heerlijk eten, uitgebreide buffetten, lekkere drankjes, schermen, projecteren, luidsprekers en alles wat jij nodig hebt. 

Een greep uit onze mogelijkheden

Route 66

Route 66

Lees meer
Zakelijke borrel

Zakelijke borrel

Lees meer
Familiedag

Familiedag

Lees meer

Bekijk al onze locaties

Uitkoop van het park

Wil je de drukte van het park en lange wachtrijen voorkomen? Het is mogelijk om het park voor een volledige dag of alleen de avond uit te kopen. Daarnaast kun je ook alleen enkele attracties uitkopen voor een speciale dag. Zo kun je samen met jouw personeel of relaties genieten van het park zonder onderbrekingen. Je kunt ons telefonisch bereiken of mailen om samen de mogelijkheden te bespreken.

E-mail: groepsservice@slagharen.com  

Telefoon: 0523 684 000 - optie 2

Randy & Rosie Show

Randy & Rosie Show

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.