Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Vroegboeken

Het is tijd voor een familievakantie vol Wild West avonturen

Yihaa, het is tijd voor een familievakantie in Nederland. Wij zijn er klaar voor, jullie dan? Boek je vóór 1 maart 2022 één van onze accommodaties of een campingplaats, dan profiteer je van de laagste prijs én maak je kans op een gratis vakantie met 1000€ shoptegoed!

Autovakantie naar het Wilde Westen in Nederland

Ga op avontuur en ontdek - net als Buffalo Bill - het Wilde Westen van Nederland. Van goud zoeken in de Gold Rush tot een watergevecht in Expedition Nautilus. Na een dag vol avontuur in ruim 30 attracties gaat het feest (’s avonds) door met diverse shows en activiteiten. Geen moment zal je je vervelen. Na een vakantie naar Slagharen zullen de herinneringen over goud zoeken, zwemmen in waterpark Aqua Mexicana en het Wilde Westen maandenlang doorklinken.  

Win je betaalde vakantie terug met 1.000,- shoptegoed

Boek op tijd en maak met jouw boeking voor 2022 kans op een gratis vakantie met 1000,- shoptegoed. Je leest het goed. Wanneer je jouw vakantie boekt vóór 1 maart 2022 maak je kans om het door jouw betaalde vakantiebedrag volledig terug te winnen. Daarnaast krijg je een upgrade naar ons meest luxe huisje én 1000,- shoptegoed. Zo kan je extra ijsjes kopen bij de OLA Swirl's, zachte knuffels bij de Best Friends Factory laten maken en alle attractiefoto's laten afdrukken. Je boekt dus niet alleen met de laagste prijsgarantie, maar maakt ook nog eens kans op deze geweldige prijs!

Iedereen die boekt of reeds heeft geboekt voor 2022 maakt kans om te winnen. Dus trek de cowboyboots aan en boek jullie Wild West-avontuur bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Tot snel!  

image
image

Alle voordelen op een rijtje

Wanneer je op tijd jouw vakantie boekt, profiteer je van meerdere voordelen: 

 • Je profiteertharen.com/nl/arrangement/6/short-breaks-3-daags-verblijf van de laagste prijsgarantie op alle reguliere arrangementen (shortbreak-weekend-midweek- of week).
 • Jouw periode is vaak nog beschikbaar, vooral handig tijdens de schoolvakanties.
 • Jouw favoriete accommodatie is meestal nog beschikbaar.
 • Je hebt langer tijd om te genieten van vakantievoorpret.

Ontdek de meest geboekte arrangementen

 • midweek

  Midweek

  Blijf in Slagharen logeren en stap vanuit je woonkamer zo in de achtbaan of in het reuzenrad.

 • Week

  Op vakantie naar het Wilde Westen? Boek een week vol spannende avonturen in Slagharen! 

 • Weekend

  Op zoek naar een weekend vol Wild West avonturen? Randy en Rosie heten je van harte welkom in Slagharen!

Randy & Rosie Show

Randy & Rosie Show

Online tickets vanaf 

32,50 €

18,50 €