Maak je verblijf compleet

Een vakantie is bedoeld voor rust en plezier, daarom hebben wij alle extra's in huis om ervoor te zorgen dat je vakantie zonder problemen voorloopt. Een late uitcheck, een heerlijk ontbijt of een kinderbedje dat klaarstaat bij aankomst, wij verzorgen het. Alle extra's kunnen tijdens het boeken van je vakantie geselecteerd worden.

Vakantiemodus: aan

We snappen het heel goed, je bent in vakantiemodus en hebt geen zin om te haasten. Ook niet op de dag van vertrek. Om ervoor te zorgen dat je zonder problemen je vakantie relaxt kunt eindigen hebben we twee leuke extra’s beschikbaar.

Lazy Sunday

Vertrek je op een zondag? Dan hoef je niet vroeg uit de veren om alles in te pakken. Voor slechts €22,50,- mag je tot 18.00 uur in je accommodatie verblijven. Zo heb je genoeg tijd om het attractiepark nog een extra dag te verkennen en in alle rust je koffers in te pakken.

Vertrek & Relax

Vuilnis wegbrengen, de afwas doen of de bedlinnen afhalen? Het is vakantie, relax! Wij regelen alle klusjes en jij kunt zonder zorgen de deur achter je dichttrekken, voor maar €19,95,- per accommodatie.

Laat een heerlijk ontbijt bezorgen

Ontbijt Delivery

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijtje. Tussen 7.30 en 9.00 wordt er een heerlijk ontbijtpakket bezorgd.. Het pakket bevat verse broodjes, een croissant, zoet en hartig beleg, een flesje sap en yoghurt met muesli.  Het pakket kost €14,- per persoon voor volwassenen en €9,- per persoon voor kinderen tot en met 12 jaar.

Plan je diner

Familiepizza

Deze familiepizza heeft een doorsnee van ruim 40cm! Om ervoor te zorgen dat iedereen van zijn topping naar wens kan genieten kan er per helft een andere smaak worden gekozen. Je kunt hem bestellen bij Randy’s Pizza & Pasta voor €32,50,- of vooraf bestellen voor €25,00,-.

Gourmet Grill

Dit heerlijke pakket bevat diverse soorten vlees, salades, groentes, stokbrood  en verschillende soorten saus. We vragen bij het ophalen een borg van € 25,- voor de grillplaat, deze kan worden opgehaald bij de Big Jake. Deze extra is alleen te bestellen in combinatie met een boeking van een Yellowstone, Nevada of Raccoon Lodge. Het pakket kost €21,50,- per persoon voor volwassenen en €12,00,- per persoon voor kinderen.

Overige Extra’s

Huisdieren

Het liefst neem je de trouwe viervoeter mee op vakantie. Gelukkig zijn er in de Raccoon Lodges en Cowboy Cottages, voor €11,95,- per nacht, maximaal één huisdier toegestaan.

Alles voor de kleine

Heb je geen zin om de spullen van de kleine in de auto mee te nemen? Boek dan een kinder- stoeltje of bedje bij voor maar €8,25,- per stuk. Dat scheelt weer wat ruimte.

Kies je eigen plaats

Wil je verzekerd zijn van je favoriete plek op het vakantiepark? Maak dan gebruik van de voorkeursboeking. Je kunt je gewenste ligging op de camping of een accommodatie nummer selecteren.