Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Attractiepark entertainment

Een dag in Slagharen is niet compleet zonder Randy, Rosie en de Red Bandits! Kom ze daarom opzoeken tijdens deze leuke activiteiten. Ontmoet Randy & Rosie tijdens hun Meet & Greet en bezoek ’s middags hun show in de Music Hall. Vergeet niet om lid te worden van de Red Bandits familie tijdens de training bij de Skytower!

Bekijk het actuele entertainmentprogramma om te zien welke shows er tijdens jouw bezoek draaien.

 • Opening van het park

  De pret begint al voordat je naar binnen gaat! Kijk hoe de poorten worden geopend en geniet van een warm welkom met Randy & Rosie.

 • Meet & Greet met Randy & Rosie

  Randy & Rosie kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Kom naar de Meet & Greet, ga samen op de foto en geef ze een dikke knuffel.

 • Randy & Rosie Dance Show

  Verzamel allemaal maar rondom het podium op het fonteinplein! Randy & Rosie hebben hun favoriete Wild West muziek aangezet en zijn klaar om samen met jou te dansen!

 • Randy & Rosie Show

  In de Music Hall spelen Randy & Rosie altijd de sterren van de hemel met hun shows.

 • Red Bandit Training

  De Red Bandits zijn altijd opzoek naar nieuwe leden voor hun bende. Kom naar de training en laat je opleiden tot een echte bandiet.

 • Red Bandits Mini Dance Party

  De Red Bandits hebben een hele belangrijke hobby, dansen! Leer de beste moves en luister naar de leukste hit tijdens dit feestje!

 • Herfstvakantie Slagharen

  Parade

  Randy & Rosie hebben alles uit de kast gehaald voor een vrolijk afscheid. Kom naar het fonteinplein en bewonder deze prachtige parade.

 • Kerstvakantie Slagharen

  Wil je weten waar en wanneer je het leukste entertainment kunt beleven? Bekijk dan het entertainmentprogramma en bereid je voor op een dag vol avontuur!

Wist je dat?

Randy & Rosie een eigen brievenbus hebben? Deze kun je vinden bij de molen! Hier kun je een leuke brief, mooie tekening of coole knutsel in gooien. Vergeet niet je naam en adres er op te zetten want wie weet zie je snel een kaartje op de deurmat verschijnen.