Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Waterpark Aqua mexicana

Ontdek een compleet andere wereld in Aqua Mexicana

Aqua Mexicana is een zwemparadijs voor het hele gezin waar iedereen in subtropische sferen kan ontspannen, spelen, pootje baden en nog veel meer. Waan je in Mexicaanse sferen met kleurrijke veranda’s, palmbomen en een strand. Met twee waterspeeltuinen, 10 glijbanen, een groot subtropisch zwembad, bubbelbad en twee sprayparken ga je met het hele gezin de TexMex beleving aan. De (aller)kleinsten onder ons spetteren in de waterspeeltuin, terwijl jij oplet en pootje baadt. Kom tot rust in het bubbelbad of voel de warmte van de zon op het buitenstrand. 

3,2,1 en glijden - Ontdek de 10 glijbanen

Roetsj van de glijbanen en plons honderd meter verderop in het water. In Aqua Mexicana vind je tien verschillende glijbanen. De glijbanen zijn samen meer dan een halve kilometer lang, dat is ruim 500 meter! Onze hoogste glijbaan is 12 meter hoog. Drie van de tien glijbanen zijn bijzonder groot, innovatief en interactief met special effects, geluid en 3D-animaties.

Het buitenbad van Aqua Mexicana is vanaf 1 juni geopend.

Sort and Filters
Sorteer volgens

Relevantie
Alfabetisch

Filters Resultaten gevonden)

Intensiteit

Leeftijd aanbeveling

Resultaten voor ""
Filters 

Aqua Mexicana is niet inbegrepen bij je bezoek aan Slagharen.

Wil je graag zwemmen in Aqua Mexicana een kaartje kopen bij de Guest Service van het attractiepark. Hiervoor heb je ook een geldig toegangsbewijs nodig voor het attractiepark. Je kunt een kaartje kopen op basis van beschikbaarheid. Dat betekent dat wanneer het zwembad vol is we geen kaartjes meer verkopen aan de kassa. Wanneer je op het vakantiepark verblijft, dan is Aqua Mexicana wel inclusief.

Kinderen onder de 12 jaar dienen onder toezicht van een volwassene in Aqua Mexicana te zwemmen. Kinderen zonder zwemdiploma, worden verplicht zwembandjes te dragen. 

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.