Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Praktische informatie

Al onze diensten op een rij

Met al onze diensten, zorgt Slagharen ervoor dat jij optimaal kan genieten. Van bankautomaat, gevonden voorwerpen en lockers, tot Wifi: voor alles wordt gezorgd.

Kluisjes

In het attractiepark zijn kluisjes beschikbaar om eigendommen, zoals een grote rugtas in te bewaren. Het gebruik van de kluisjes is gratis, maar je dient zelf voor een slot te zorgen om deze te kunnen afsluiten. Het is ook mogelijk om bij de Guest Service voor €7,50 euro een slot te kopen. Je vindt de kluisjes naast de attractie Magic Bikes. 

Let op!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen is niet aansprakelijk voor eventuele schade, diefstal en/of vermissing.

Openbaar vervoer

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Neem de trein naar station Hardenberg, Coevorden, Zwolle of Hoogeveen. Vanaf deze stations rijdt er een bus en deze stopt bij de bushalte direct voor de entree van Attractiepark Slagharen. 

Plan jouw reis naar het Wilde Westen via 9292ov.nl Hier vind je de actuele tijden, routes en meer informatie. 

EHBO-post

In het attractiepark is een EHBO-post gevestigd, je kunt je melden bij de Guest Service bij de ingang van het attractiepark wanneer je hulp nodig hebt. 

Verspreid over het attractie- en vakantiepark zijn meerdere AED's aanwezig. Je vindt deze onder andere bij de Guest Service, Aqua Mexicana, Sitting Bull Saloon en bij de slagbomen naar het vakantiepark. 

Huisdieren en hulphonden in het attractiepark

Honden zijn van harte welkom in Attractie- & Vakantiepark Slagharen, maar niet in de attracties, shows, restaurants en winkels. Honden moeten altijd aangelijnd zijn en voor een dagbezoek is geen toeslag nodig. 

Hulphonden zijn ook van harte welkom mits zij herkenbaar zijn door een hesje. Hulp- of geleidehonden mogen mee in de restaurants en winkels. 

Allergenen

In de restaurants en andere horecagelegenheden informeren onze medewerkers je graag over de 14 belangrijkste allergenen. Zij kunnen je informatie geven over de volgende allergenen

 • glutenbevattende granen
 • pinda
 • noten
 • ei
 • vis
 • soja
 • melk
 • schaaldieren
 • weekdieren
 • selderij
 • mosterd
 • sesamzaad
 • sulfiet/zwaveldioxide
 • lupine

In de restaurants Big Jake Dinner House, Cartwright's en Music Hall kunnen wij glutenvrije gerechten bereiden. Je kunt altijd bij onze medewerkers terecht voor speciale dieetwensen. 

Parkeren voor het attractiepark

De kosten voor het parkeren bedragen € 10,- per auto. Parkeerkaarten zijn te koop bij de automaten op de parkeerplaats, kassa's en bij de Guest Service.

Fietsenstalling

Kom je met de fiets, scooter of brommer naar Attractiepark Slagharen. Zet deze dan gratis in de fietsenstalling aan het begin van de centrale parkeerplaats. 

Let op!
De fietsenstalling is onbewaakt en Attractie- & Vakantiepark Slagharen is niet aansprakelijk voor eventuele schade, diefstal en/of vermissing. 

WiFi-locaties

Attractiepark Slagharen heeft een aantal WiFi-punten in het attractiepark. Hierdoor kun je in een groot gedeelte van het park gebruik maken van de WiFi. Hieronder vind je een overzicht van de restaurants met een WiFi-spot.

 • Big Jake Dinner House
 • Randy's Pizza & Pasta
 • Cartwright's
 • Sitting Bull Saloon
 • Aqua Mexicana

Halen & brengen

Iemand afzetten of ophalen bij Attractiepark Slagharen? Rijdt de centrale parkeerplaats aan de Zwarte Dijk op en volg de instructies op de borden Kiss & Ride. Hier kun je gratis iemand afzetten of ophalen. 

Check-in receptie

Op vrijdag en maandag is de Check-in receptie op de centrale parkeerplaats aan de Zwarte Dijk vanaf 10.00 uur geopend. De auto kan gratis geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. Kom je op zaterdag aan? Dan kun je inchecken bij de Sitting Bull Saloon receptie, deze is vanaf 08.00 uur geopend. 

Supermarkt

Vakantieparkgasten kunnen in de supermarkt terecht voor een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Ook zijn er geneesmiddelen aanwezig.

Openingstijden

De supermarkt is iedere dag geopend. Kijk voor actuele openingstijden bij de ingang van de supermarkt. 

Wasserette

Tijdens je verblijf even een wasje draaien? Dat kan in onze wasserettes. 

Je vind onze wasserette met zowel wasmachines als drogers achter de attractie "Gallopers", bij de Sitting Bull Saloon en in het campinggebouw. 

De benodigde munten zijn verkrijgbaar bij de receptie van het vakantiepark in de Sitting Bull Saloon.

Rookbeleid

Roken in Attractie- & Vakantiepark Slagharen is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen rooklocaties.

Op het vakantiepark is het alleen toegestaan om te roken bij je eigen vakantiehuisje. In de vakantiehuizen is het niet toegestaan om te roken. 

Iedereen wil dat kinderen kunnen spelen in een veilige en gezonde omgeving. Dat houdt ook in dat kinderen rookvrij kunnen opgroeien. 

Slagharen neemt als een van de eerste pretparken haar verantwoordelijkheid door een rookvrij(er) park te creëren. Op deze manier worden jonge bezoekers beschermd tegen de verleiding van roken en de schadelijke effecten van (mee)roken. 

Geldautomaat

Vlak naast de Guest Service bij de ingang van het attractiepark is een geldautomaat waar je geld kunt pinnen. 

Bij alle locaties, zoals winkels en restaurants kun je (gratis) pinnen. 

Bezoekers met een beperking

Attractie- & Vakantiepark Slagharen streeft ernaar om zoveel mogelijk attracties, vakantiehuizen en faciliteiten toegankelijk te maken voor bezoekers met een handicap. 

Contact & route

Randy & Rosie Show

Randy & Rosie Show