Howdy, hoe kunnen wij je helpen?

Veelgestelde vragen bij Slagharen

Heb je een vraag? Dan kan je je vraag misschien vinden onder veelgestelde vragen. Kom je er niet helemaal uit? Dan kan je ons een mail sturen of bellen. 

Contact

Veilig op Wild West-avontuur

Lees de coronamaatregelen die wij treffen om samen veilig uit te kunnen. Wat betekent dit voor jouw dagje uit of vakantie en wat verwachten wij van jou als bezoeker?

Less verder

Praktische informatie

Waar kan ik parkeren? Tot hoe laat is het park geopend?  Waar moet ik inchecken? Al deze informatie vind je hier. 

Less meer

Adres & route

Naar welk adres moet ik rijden? Wat is de leukste route? Waar kan ik de auto parkeren? Deze informatie vind je op deze pagina.

Less meer

Openingstijden

Wil je ons bezoeken? Bekijk dan hier de verschillende openingstijden van attractiepark Slagharen of van ons waterpark Aqua Mexicana.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag? Kijk ook vooral tussen de veelgestelde vragen of je een antwoord kunt vinden. Staat je vraag er niet tussen of wil je een opmerking aan ons doorgeven. Gebruik dan ons contactformulier en wij doen ons best zo snel mogelijk te reageren.

Contact

Liever persoonlijk contact?

  • Wij zijn op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op 0523 683 000.
  • email
  • Let op: op dit moment ontvangen we veel telefonische vragen. Helaas kan het daardoor voorkomen dat je lang in de wachtrij staat. Wij doen ons best om zo spoedig mogelijk te reageren.
  • email
nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.