Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Bezoekers met een beperking

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen streven we er naar om iedereen een plezierige en veilige dag te bezorgen. De meeste attracties zijn te bezoeken als je een beperking hebt. Om dit te garanderen hebben we een aantal voorzieningen getroffen zoals aangepaste toegang tot attracties en bieden we ondersteuning bij het betreden van onze attracties.

Profiteer van een voordelig tarief en koop je tickets bij de ingang van het park

Maak gebruik van een polsbandje om via alternatieve ingangen de attracties te betreden. Lees er alles over in onze Flyer "Bezoekers met een beperking". 

Toegangsregeling attracties

Om via alternatieve ingangen attracties te mogen bezoeken, heb je een geel of paars toegangsbandje nodig. Deze polsbandjes kun je ophalen bij de Guest Service na ondertekening van een ‘verklaring bezoeker met beperking’.

Geel bandje: met dit bandje ben je in staat zelfstandig een attractie te betreden of te verlaten. Ook in het geval van een evacuatie op andere plekken, ben jij in staat dit zelfstandig te doen. Je bent in staat om de volledige duur van een attractie door te maken zonder hulp. Je kunt een specifieke zithouding aannemen, je schrap zetten tijdens de rit en je kunt mondelinge of visuele aanwijzingen opvolgen. Je mag maximaal 3 personen meenemen via de mindervalideningang.

Paars bandje: je kunt een attractie niet zelfstandig betreden of verlaten, maar met de hulp van één begeleider van 18 jaar of ouder. Met deze begeleider ben je in staat in- en uit te stappen en een specifieke zithouding aan te nemen. Je bent wel in staat om zelfstandig de volledige duur van een attractie door te maken. Je kunt ook met behulp van de begeleider mondeling of visuele aanwijzingen opvolgen. In totaal mag je maximaal 3 personen meenemen via de mindervalideningang.

 

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden voor mindervaliden bezoekers.

Heb je nog geen ticket gekocht?

Heb je nog geen ticket gekocht?

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.