Shops and Games

Shop till you drop!

In het attractiepark vind je een groot aanbod winkels met de meest uiteenlopende producten en souvenirs. Bij de Gold Exchange haal je jouw Gold Rush souvenirs, foto’s en video’s. Echte pioniers met goudkoorts gaan goud zeven in de Gold Mine en voor de gaafste Wild West producten moet je in de Totem Shop zijn. Wil je jouw kamer leuker aankleden? Of zoeken jullie een statement in de huiskamer? Neem dan een kijkje in Splash, hier vind je zoveel leuks. 

Voor de zoetekauwen

Zoetekauwen zijn helemaal op hun plek bij de verschillende snoepwinkels. Ga ook naar Sweeny’s Sweeties in de Main Street. Hier loopt het water je al in de mond zodra je binnenkomt. 

Oeps! Zwemkleding vergeten?!

Alles wat je nodig hebt in het waterpark vind je in de Aqua Mexicana Shop. De nieuwste collectie badkleding, echte badhanddoeken van Randy & Rosie of leuke speelattributen voor in het water. 

Hier vind je de leukste souvenirs

Ben je op zoek naar originele souvenirs? Wil je zelf iets maken en een blijvende herinnering? Breng dan een bezoek aan John’s Craftmans Shop, Best Friends Factory, Main Store gifts & souvenirs, Sweeny’s Sweeties, Top Shop en de Photo Saloon.

Filters Resultaten gevonden)

Type winkel
Filters 
Weergave modus:


Covid Info
Heb je nog geen ticket gekocht?

Heb je nog geen ticket gekocht?

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.

Online tickets vanaf 

32,50 €

18,50 €