Disclaimer Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de informatie op deze site. Ondanks dat, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na enige tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Aan gepubliceerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens van deze website. Attractie- & Vakantiepark Slagharen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede technische storingen.

Alle informatie valt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. De gegevens op de website en van de andere publicaties kunnen te allen tijde zonder waarschuwing en zonder opgaaf van reden door Attractie- & Vakantiepark Slagharen worden gewijzigd. Kennelijke fouten binden ons niet.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is niet aansprakelijk voor (de inhoud van) websites waarnaar via deze website kan worden doorgelinkt of via welke naar deze site kan worden doorgeklikt.

Online geschillencommissie

De Europese geschillencommissie biedt een online geschillen portaal voor klachten van consumenten met betrekking tot e-commerce. Ga voor meer informatie naar: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

E-mail: disputeresolution@grpr.com