Over Slagharen

Hoe het ooit begon.. 

In 1963 werd Ponypark Slagharen geopend. Oprichter Henk Bemboom was een groot liefhebber van pony’s. In het begin waren er 24 vakantiehuisjes op het park. Bij elk huisje stond een pony. Het toenmalige Ponypark Slagharen is nu uitgegroeid tot Attractie- en Vakantiepark Slagharen, waarbij we de pony’s vaarwel hebben gezegd. Maar één ding is in die tijd nooit veranderd: nog steeds zijn wij er om mensen te vermaken. Met meer dan 30 attracties in het attractiepark, 620 accommodaties op het Vakantiepark en het subtropisch zwembad Aqua Mexicana. In 2012 werd Attractie- en Vakantiepark Slagharen verkocht aan de Spaanse groep Parques Reunidos. Zij bezitten meer dan 60 attractieparken, dierentuinen en waterparken wereldwijd. 

Avonturen in het Wilde Westen 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een park in wild west-thema. Met 30 te gekke attracties voor jong en oud. Bij Slagharen rol je van het ene avontuur in het andere. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte en voel je de frisse wind door je haren waaien in de Gold Rush. Naast de vele attracties ontdek je ook het straatentertainment. Mascottes Randy & Rosie zwaaien ’s ochtends vanaf de balustrade iedereen tegemoet. Later zie je ze schitteren in hun eigen show! 

Subtropisch waterpark Aqua Mexicana 

Waan je in Mexicaanse sferen met kleurrijke veranda’s, palmbomen en strand. Met twee waterspeeltuinen, een groot subtropisch zwembad, bubbelbad en twee sprayparken ga je met het hele gezin de TexMex beleving aan. De (aller)kleinsten onder ons spetteren in de waterspeeltuin, terwijl jij oplet en pootje baadt. Kom tot rust in het bubbelbad of voel de warmte van de zon op het buitenstrand. Aqua Mexicana biedt uren speelplezier in het water of aan de waterkant, waar je een hapje en drankje kan nuttigen. 

Veilig samen uit

Veilig samen uit

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.

Online tickets vanaf 

32,50 €

18,50 €