Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Prijzen

Prijzen attractiepark

Afhankelijk van de periode en dag dat je wilt komen, geven we je de best mogelijke prijs. Als je vijf dagen of langer van tevoren boekt, krijg je korting op de prijs aan de kassa. Hier kan je zien of er nog kaartjes beschikbaar zijn in de tabel. Bekijk ook de opties voor groepen. Wanneer je in één jaar twee keer of vaker langs wilt komen in Slagharen, dan is een abonnement misschien iets voor jou!

Toegangsprijzen en abonnementen

Attractiepark Slagharen heeft een dynamisch prijsbeleid waardoor tickets per dag kunnen variëren in prijs. De prijs is afhankelijk van de dag en periode waarin je een bezoek wilt brengen. Bestel 5 dagen of meer voorafgaand aan je bezoek online jouw tickets en ontvang korting op de kassaprijs. 

Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Het hele seizoen avonturen beleven in het Wilde Westen en onbeperkt genieten van het attractiepark? Dan is een abonnement voor attractiepark Slagharen misschien iets voor jou. Er zijn vier soorten abonnementen:

Platinum

Goud

Zilver

Brons

Prijs
€ 104,90
€ 89,90
€ 69,90
€ 54,90

Actiecode verzilveren

Heb je een actie- of verzilvercode ontvangen? De code kan je die invoeren in de eerste stap van de shop of door te klikken op 'Ik wil een actiecode verzilveren' onder je kassabon. Korting wordt altijd over de kassaprijs van die dag berekend. 

Waterpark Aqua Mexicana

Aqua Mexicana is niet inclusief bij je bezoek aan Slagharen. Daggasten, abonnementhouders en campinggasten kunnen voor € 9,95 p.p. een kaartje kopen bij de Guest Service. Dit is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Voor vakantieparkgasten is het gebruik van Aqua Mexicana wel inclusief bij het verblijf. 

Koop je kaartjes eenvoudig online

Hier kan je ook zien of er nog tickets beschikbaar zijn voor jouw gewenste dagje uit. Dit kan je zien aan de kleuren in de tabel. 

  • Groen betekent geopend
  • Oranje betekent minder dan 10 tickets beschikbaar
  • Rood betekent uitverkocht
Van vroeg tot laat plezier in Slagharen

Van vroeg tot laat plezier in Slagharen

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50