Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Western Nightmares

Halloween in Slagharen

Hét Wild West Halloween! Durf jij het aan?

We zien je graag in 2024!

Koop tickets
Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Bevestigen

Koop je tickets voor Halloween vanaf €23,50

Boek nu je overnachting tijdens Halloween.

Reserveer je tijdsloten voor The Manor, Outcast Camp en Crows Nest.

The park is closed today

Halloween in Slagharen

In 2024 kunnen families overdag griezelen en genieten tijdens Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden. Op een aantal avonden in oktober blijft het park tot 22:00 uur open voor bezoekers met stalen zenuwen. Tijdens Western Nightmares worden de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht

 

Informatie en prijzen 2024 volgen zo spoedig mogelijk.

Geschikt voor de hele familie
Scary Prairie

Scary Prairie

Lees meer
Adviesleeftijd 14+
Western Nightmares

Western Nightmares

Lees meer
Boek een vakantiehuis
Blijf slapen

Blijf slapen

Boek nu

Scary Prairie

Crows Nest

 

Kraaien nemen het stro over

Een hele zwerm kraaien besmet de landbouwgrond, het is een echte plaag. De opslag van stro is overgenomen door een gemene kraai. Ben jij dapper genoeg om zijn stronest doolhof te betreden? Zorg ervoor dat hij je niet bedriegt! Er is een speciale spreuk die deze kraai weg kan laten vliegen. Kun jij de spreuk ontrafelen en de kraai wegjagen?

Outcast Camp
The Dungeon

 

Waar de gekke cowboys wonen

Achter de Main Street leidt een steeg je naar het kamp van de meest gekke karakters van Slagharen. Dit kamp van verstotenen is een grappige, enge, maar vooral intrigerende plek van de wildste karakters van het westen. Ze staan bekend om hun gekke gewoontes. Wanneer je dit terrein betreedt, is er een grote kans dat je niet meer wilt weggaan!

The Manor

 

Het huis van de familie Bones

"Welkom bij ons thuis! Voordat je naar binnen gaat moeten we je vertellen dat onze familie al meer dan 150 jaar in dit huis woont. Ja, we zijn al zo oud! Hoe dan ook heeft Halloween een speciaal plekje in ons hart. Eindelijk, wat bezoekers die niet bang zijn van wat skeletten!" Kun jij de familie Bones aan het lachen maken door ze te laten schrikken?

Main Street
Darkwood Motel

 

Voel de geest uit het Westen

Tussen de winkels op Main Street dwalen een groot aantal dolende zielen rond. Kun jij ze herkennen? Hun doel? Een spelletje trick or treat met jou! The 'Western Mayor' is relatief makkelijk te vinden. Hij staat op het podium en vraagt iedereen op hem te stemmen als nieuwe burgemeester. Hij concurreert namelijk met 'Pumpkin Mayor' dit jaar. Ben jij overtuigd door zijn toespraak?

Pumpkin market

 

Doe mee aan de feestelijkheden!

De bewoners van dit deel van de prairie zijn vrolijke, grappige en levende pompoenen. Er is een Halloween viering aan de gang. Een band speelt het Pumpkin market lied en de kok is zijn favoriete soep aan het bereiden. Nee, natuurlijk geen pompoensoep, maar tomatensoep. Ontdek de markt en bekijk enkele pompoenhuizen.

Lost Trail
Monsterslipp

 

Pas op voor de Red Bandits

The beroemde Red Bandits teisteren dit gebied. Bij bandieten denk je aan ruige individuen die betrokken zijn bij handel, intimidatie en andere illegale activiteiten. Maar vandaag hangt er een vreemde sfeer die wordt versterkt door de griezelige gebeurtenissen die zich na 18.00 uur voordoen. Zelfs zij lijken geschokt. Wees daarom voorzichtig bij het benaderen van deze bandieten!

Western Nightmares

Western Nightmares: 8 écht enge avonden voor de daredevils

Het is zes minuten en zes seconden over zes. De schemer valt. Bezoekers kunnen zich opmaken om oog in oog te staan met de duistere kant van het Wilde Westen. Wat overdag vrolijk en onschuldig leek, blijkt één grote Western Nightmare te zijn. Zeventig acteurs zullen er in drie angstaanjagende walkthroughs en drie scare zones alles aan doen om gasten de nachtmerrie van hun leven te bezorgen. 

Crows Nest
Darkwood Motel

 

Crows are taking over

Het doolhof van stro is lang een bron van vreugde voor de locale bevolking geweest, maar 's nachts is er iets. Een donkere schaduw verspreidt zich over het veld, het is op jacht naar iets, op zoek naar een nieuwe prooi die ze kunnen bezitten. Ga als sterveling 's nachts het doolhof niet in, het is niet veilig! 

Outcast Camp
The Dungeon

 

Where the outcast live

's avonds is Outcast Camp een plek van verschoppelingen die ervoor hebben gekozen ver weg te leven van de samenleving en alle regels. Zij beschermen vol trots hun territorium, zelfs wanneer geweld daarvoor nodig is. Als je eenmaal de Outcast Grounds hebt betreden is er geen weg meer terug. Het word je thuis, of het nu levend of dood is. 

The Manor

 

The home of the lost bandits

Terug in de tijd woonde er een familie op hun boerderij. Op een dag sloeg het noodlot toe. De familie verdween zonder ook maar één spoor na te laten. Een bezoek aan hun huis brengt je nu terug naar het jaar 1850. Maar is de familie wel echt verdwenen of zijn ze op zoek naar nieuwe bewoners? 

Main Street

 

Feel the Western Spirit

Wanneer de avond valt, wordt de straat overgenomen door de meest obscure figuren uit het Wilde Westen. Onthul geheime transacties en andere griezelige daden die op de loer liggen. Pas op dat je je niet teveel met hun zaken bemoeit want deze nachtelijke jagers zijn op zoek naar verloren zielen.

Pumpkin market

 

Vengeful pumpkins

Wraakzuchtige pompoenen komen uit de schaduw tevoorschijn. Ze zijn meedogenloos op zoek naar wraak. Met een spookachtig doel zijn ze op zoek naar de meest bange zielen, klaar om ze te oogsten in hun speciale greep. Pas op voor hun huiveringwekkende aanwezigheid, want hun achtervolging kent geen grenzen.

Lost Trail
Monsterslipp

 

The Lost Bandits

We weten allemaal wie de Red Bandits zijn. Maar sommige legendarische bandieten uit het verleden hebben de naam 'the lost bandits'. Deze bandieten zijn de grondleggers van de huidige Red Bandits. Dit gebied is steeds meer verlaten, een onheilspellend gevoel drijgt je te overmannen. Wat of wie is meer verloren op dit terrein?