Algemene voorwaarden

Als u een bezoek brengt aan Attractie- en Vakantiepark Slagharen B.V. (AVS), betekent dit dat u akkoord gaat met deze algemene voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat u deze voorwaarden goed heeft gelezen alvorens de boeking te maken. AVS gaat ervan uit dat u naast deze algemene voorwaarden de verstrekte informatie op de website heeft gelezen. De bepalingen voor het park gelden voor alle terreinen behorende tot het Attractie- & Vakantiepark Slagharen. In gevallen waarin deze parkregels niet voorzien, geldt het oordeel van het parkmanagement.

1. Uw boeking en bevestiging

1.1

De overeenkomst komt tot stand als uw aanvraag door AVS wordt aanvaard. Direct na sluiting van de overeenkomst, zal AVS u voorzien van een schriftelijke bevestiging. Kijkt u alstublieft goed na of alle gegevens juist zijn vermeld. Indien dit niet het geval is, neemt u dan onmiddellijk contact met AVS op zodat eventuele onjuiste gegevens voor u kunnen worden gewijzigd. U kunt deze veranderingen ook digitaal doorvoeren op: https://lodging.slagharen.com/nl/account/login.

1.2

De overeenkomst wordt door u (als hoofdboeker) afgesloten voor alle deelnemers. Dit betekent dat de hoofdboeker (mits niet apart beschreven) verantwoordelijk is voor het afgesloten contract van alle deelnemers.

1.3

Al onze verblijfsarrangementen zijn standaard inclusief entree tot het attractiepark (attracties, shows, Sunny Beach en entertainment) ook op de dag van aankomst en vertrek, tenzij anders is aangegeven. Bij een verblijf op ons vakantiepark, uitgezonderd de camping is tevens het gebruik van ons waterpark Aqua Mexicana inclusief. Indien u geboekt heeft voor de camping, dan heeft u geen directe toegang tot Aqua Mexicana. Toegang tot Black Hill Ranger Path is niet inclusief, u kunt daarvoor ter plaatse separate entreekaartjes kopen (op basis van beschikbaarheid).

1.4

Attractie- en Vakantiepark Slagharen B.V. (AVS) neemt alleen reserveringen in behandeling van personen die 18 jaar of ouder zijn. Reserveringen door personen jonger dan die leeftijd zijn dan ook niet geldig.

1.5

Van prijskortingen en/of speciale aanbiedingen kan geen gebruik meer worden gemaakt indien de bevestiging van de reservering door Attractie- en Vakantiepark Slagharen B.V. (AVS) is verstuurd.

2. Bijkomende kosten

Bij uw boeking zullen de volgende bijkomende kosten in rekening gebracht worden:

2.1

Verplichte kosten: De volgende kosten zijn verplicht bij elke boeking

 • De huur van dekbedovertreksets (dekbedovertrek, kussensloop en onderlaken) ad. € 9,25 p.p. (alleen voor accommodaties, niet voor campingplaatsen);
 • Gemeentelijke heffingen per accommodatie per nacht ad. € 7,50. Voor de camping geldt een tarief per persoon per nacht van € 1,25;
 • Reserveringskosten per accommodatie en/of campingplaats, en wel als volgt:
  • Voor een accommodatie bij een telefonische boeking € 31,50 en bij een boeking via internet € 21,50;
  • Voor een campingplaats bij een telefonische boeking € 18,50 en bij een boeking via internet € 13,50.

2.2

Facultatieve kosten: De volgende kosten zullen in rekening worden gebracht bij een boeking, wanneer daarvan gebruik wordt gemaakt:

 • Voor het bij elkaar plaatsen van verschillende accommodaties, dan wel bij het invoeren van voorkeursnummers wordt een bedrag gerekend van € 28,95 per boeking op basis van beschikbaarheid. Bij meerdere voorkeursnummers gelden de voorkeurskosten per accommodatie. 
 • Voorkeur voor een campingplaats is alleen in overleg telefonisch mogelijk en uitgesloten voor het hoogseizoen.

3. Borgstellingsregeling

3.1

Bij het inchecken of via registratie via Mijn Slagharen, dient u akkoord te gaan met onze  borgstelling.

3.2

Alle schade welke door of vanwege u of uw medegebruikers aan de accommodatie is aangebracht, dient u voor vertrek bij de receptie te melden en zal direct worden afgerekend. AVS controleert na uw vertrek de accommodatie. Eventuele kosten kunnen alsnog via de borgstellingsregeling op u worden verhaald.

4. Betalingen

4.1

Bij het sluiten van de overeenkomst, dient u binnen 8 dagen een aanbetaling te doen van 50% van de totale kosten. De restantbetaling van 50% dient u uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het verblijf te voldoen. U kunt uw betaling bij een boeking via het Contact Center voldoen via iDEAL of overmaking. Bij een online boeking kunt u uw betaling voldoen via iDEAL of creditcard.

4.2

Als een reservering gemaakt wordt binnen 30 dagen voor aankomst, dient de gehele som in één keer te worden voldaan. Reserveringen binnen 7 dagen voor aankomst kunnen alleen via Ideal of creditcard betaald worden.

4.3

Voldoet u niet aan de betalingsvoorwaarden v.w.b. de aanbetaling en/of restantbetaling, dan behoudt AVS zich het recht voor om na een aanmaning met een ingebrekestelling, de overeenkomst te ontbinden. De annuleringskosten zoals opgenomen in artikel 6 zullen dan in rekening worden gebracht.

4.4

Een betaling middels een buitenlandse bankoverschrijving binnen een week voor aankomst is niet mogelijk. Deze betaling dient voldaan te worden bij incheck.

5. Wijzigingen

5.1

Indien u na de bevestiging van uw boeking nog wijzigingen wenst door te geven, dan is dat mogelijk, mits de wijzigingen geen significante invloed hebben op de algemene vorm van de reis. Het staat AVS dan ook vrij om te bepalen of deze wijzigingen worden geaccepteerd. De wijzigingskosten bedragen €20,95 per wijziging. 

5.2

U kunt tot 21 dagen voor aankomst kosteloos uw vakantie omboeken naar een andere periode. Bij een boeking voor een duurdere periode, betaalt u het verschil bij.

5.3

AVS behoudt zich het recht voor om eventuele prijswijzigingen in rekening te brengen in het geval van veranderende gemeentelijke heffingen en/of BTW verhoging. Mocht deze prijswijziging doorgevoerd worden, dan zal AVS u hierover vooraf informeren. Binnen 20 dagen voor aankomst zullen geen prijswijzigingen meer worden doorgevoerd.

5.4

Wij bieden u de mogelijkheid om de vakantie om te boeken tot 1 dag voor aankomst naar een andere periode, wanneer uw vakantie niet door kan gaan wanneer er sprake is van:

 • gesloten grenzen;
 • negatief reisadvies;
 • Quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies. 

Hierbij kijken we naar de informatie afkomstig van de Nederlandse overheid. Ook hierbij kan het boekingsbedrag gelijk blijven of stijgen. Bij een hogere reserveringswaarde betaalt u het verschil bij.

6. Annuleren

6.1

U kunt te allen tijde voor de aanvang van de reis uw boeking schriftelijk (per post of per email) annuleren. Annuleringskosten worden door AVS als volgt berekend:

Dagen voor aankomst   Percentage annuleringskosten
0-3  100% 
4-7  90% 
8-14  80% 
15-29  60% 
30-59  35% 
60+  20% 

 

6.2

Het is mogelijk om via AVS een annuleringsverzekering af te sluiten, die onder bepaalde omstandigheden de annuleringskosten dekt. Voor meer informatie over de annuleringsverzekering en de voorwaarden daarvan kunt u contact opnemen met AVS.

6.3

Mocht u zonder kennisgeving geen gebruik maken van uw boeking, dan wel van één of meerdere diensten binnen uw boeking, dan blijft de volledige prijs van uw boeking gelden.

6.4

AVS behoudt zich het recht voor om tot 28 dagen voor aankomst een evenement en daarbij behorende boekingen te annuleren als het vooraf aangegeven minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt. AVS zal u in dat geval zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen van de annulering en u de benodigde informatie hierover toesturen. In dat geval ontvangt u de door u reeds gedane aanbetaling terug.

7. Maximale capaciteit per type

7.1

Voor de accommodaties van AVS geldt de volgende maximale bezetting:

 • Cowboy Cottage, Hacienda, Wigwam Deluxe: max. twee volwassenen en vier kinderen;
 • Campingplaats: max. zes personen. Een campingplaats is ca. 100m2 en biedt plaats voor max. één tent/caravan met max. één extra bijzet tent;
 • Colorado: max. twee volwassenen en twee kinderen;
 • Yellowstone: max. vier personen;
 • Missouri, Nevada en Raccoon Lodge: max. zes personen.

7.2

Alleen na uitdrukkelijke toestemming van AVS is het mogelijk in de accommodaties Missouri, Nevada, Yellowstone, Hacienda, Cowboy Cottage en Raccoon Lodge 1 extra persoon (kind) te laten verblijven. U dient in dat geval zelf voor een slaapgelegenheid (matras of luchtbed) te zorgen. Voor een extra persoon geldt een toeslag van € 50,- voor een midweek of weekend en € 75,- voor een week. In de accommodatie Colorado is het niet toegestaan extra personen bij te boeken. In de accommodatie Wigwam Deluxe is het toegestaan om 1 extra volwassene bij te boeken, mits het totaal aantal personen in de accommodatie niet meer is dan 6.

7.3

Het plaatsen van tenten bij de accommodaties is niet toegestaan.

8. Aankomst en vertrek

8.1

Vanaf 10:00 uur kunt u inchecken en gebruik maken van het attractiepark. Vanaf 15:00 uur kunt u de sleutel van uw accommodatie ophalen. Op de dag van vertrek dient u om 10:00 uur uitgecheckt te zijn. Tijdens de winterperiode (oktober-januari) gelden er afwijkende in- en uitchecktijden. Raadpleeg hiervoor onze website.

8.2

Het is mogelijk om een Lazy Sunday (op basis van beschikbaarheid) te boeken, zodat u de accommodatie tot zondag om 18:00 uur kunt gebruiken. U betaalt hiervoor € 22,50 per accommodatie.

8.3

De openingstijden van het attractiepark staan vermeld op de website van AVS. Voor daggasten geldt, dat zij uiterlijk 2 uur na sluiting van de attracties het park moeten verlaten.

8.4

De eindschoonmaak van de accommodatie is bij de huurprijs inbegrepen. U dient de accommodatie bezemschoon en in ordentelijke toestand op te leveren (geen vaat laten staan en vaatwasser uitgeruimd, beddengoed afhalen en in de accommodatie bij de deur plaatsen, keuken, koelkast schoonmaken en de vuilniszak in de vuilcontainers werpen). Bij aankomst ligt er een schoonmaakpakketje in de accommodatie. U bent verplicht de accommodatie en de daartoe behorende inventaris zorgvuldig te behandelen.

9. Parkeren

9.1

Op het gehele terrein van AVS is de Wegenverkeerswetgeving van toepassing. Er geldt een maximumsnelheid van 15 kilometer per uur.

9.2

Verkeerstekens van de parkeerwachters van AVS gaan boven verkeersborden. Om stremmingen in het verkeer te voorkomen, moeten de aanwijzingen van de parkeerwachter of bewegwijzering te allen tijde opgevolgd worden. Mocht u de verkeersregels en/of aanwijzingen onvoldoende opvolgen, dan is AVS gerechtigd om uw auto voor uw risico en kosten te verwijderen.

9.3

Zorg ervoor dat de auto goed is afgesloten en dat er geen kostbare goederen in de auto zijn achtergelaten. AVS is niet aansprakelijk voor schade en/of diefstal van, uit of aan uw voertuig.

9.4

De algemene parkeerplaats wordt bediend met slagbomen. Om de parkeerplaats te verlaten, heeft u een uitrijkaart nodig. Daggasten kunnen een uitrijkaart kopen bij de parkeerautomaat die zich bij de uitgang of op het parkeerterrein van het attractiepark bevindt of bij de Guest Service.

9.5

Bij het inchecken voor verblijf ontvangt u een parkeervoucher, die u zichtbaar aan de binnenkant van het autoraam op het dashboard dient te plaatsen. Bij de accommodaties Missouri, Yellowstone, Hacienda, Nevada, Cowboy Cottage en Raccoon Lodge kan één auto kosteloos naast de accommodatie worden geparkeerd. Daarnaast kunnen auto’s kosteloos worden geparkeerd op de bezoekersparkeerplaats. Voor de Colorado en Wigwam Deluxe geldt dat u kunt parkeren op de gezamenlijk parkeerplaats nabij de accommodaties. In verband met de veiligheid van onze gasten is autoverkeer in het park niet toegestaan tussen 23:00 uur en 07:00 uur.

9.6

Fietsen, bromfietsen, scooters en motoren dienen in of bij de fietsenstalling op de algemene parkeerplaats geparkeerd te worden.

9.7

Autobussen dienen, op aanwijzing van de parkeerwachter of bewegwijzering, op de parkeerplaats voor bussen te worden geparkeerd.

9.8

Auto’s met caravans kunnen op de Wigwamwereld op de parkeerplaats bij de Raccoons staan op de dag van aankomst en vertrek. Hiervoor dient u zich vooraf aan te melden bij de receptie.

9.9

De mindervalide parkeerplaats bevindt zich op Vak A van het parkeerterrein. Dit parkeerterrein mag alleen gebruikt worden als u in bezit bent van een mindervalide parkeerkaart, die u zichtbaar aan de binnenkant van het autoraam op het dashboard dient te plaatsen.

10. Huisdieren

10.1

Alleen honden zijn toegestaan op het attractiepark en in de accommodaties van het type Cowboy Cottage, Raccoon Lodge en op de camping (met een maximum van 1 hond per accommodatie). Hiervoor geldt een toeslag van € 11,95 per nacht. De hond moet te allen tijde aangelijnd zijn op het park en dient een vlooienband te dragen. Voor de Raccoon Lodge zijn slechts enkele accommodaties beschikbaar voor het meenemen van een huisdier.

10.2

Honden kunt u uitlaten bij de daarvoor bestemde uitlaatplaatsen. Als de hond daarbuiten zijn behoeftes doet, dan is AVS bevoegd daarvoor schoonmaakkosten in rekening te brengen.

11. Inventaris

11.1

Op de website van AVS staat per accommodatie een inventarislijst gepubliceerd.

12. Verblijf op het park

12.1

Betreding van het park geschiedt op eigen risico.

12.2

Toegang van het park is uitsluitend mogelijk met een geldig toegangsbewijs. Het toegangsbewijs is slechts geldig op de dag van afgifte of voor de periode waarvoor het is afgegeven. Bij het verlaten van het park vervalt het toegangsrecht. Mocht u als gast gedurende dag toch even buiten het park moeten zijn, dan kunt u een stempel halen bij de uitgang.

12.3

Voor verblijfsgasten wordt gebruik gemaakt van een polsbandje, dit polsbandje dient u gedurende uw verblijf te dragen en op verzoek van een parkmedewerker te laten zien. Het niet dragen van het polsbandje kan ontzegging of verwijdering van het park tot gevolg hebben.

12.4

Op het park gelden huisregels, deze huisregels staan vermeld op het huisregelbord bij de ingang van het park, en betreffen de volgende regels:

 • honden aangelijnd
 • geen alcohol misbruik
 • niet spugen
 • geen harde muziek
 • geen drugsbezit en/of gebruik
 • geen ontbloot bovenlichaam
 • agressief gedrag wordt niet getolereerd

12.5

Aan personen beneden de achttien jaar wordt geen alcoholhoudende drank of tabak verstrekt. Bij twijfel aan de leeftijd dient men zich te legitimeren.

12.6

Het is verboden om open vuur te maken, zoals vuurkorven, fakkels, tuinhaarden etc. Het is niet toegestaan eigen vuurwerk, wensballonnen, etc. mee te nemen en/of af te steken. Roken in de gebouwen evenals in de attracties is niet toegestaan. U dient de brandweervoorschriften en aanduidingen op te volgen.

12.7

Men dient de paden en wegen van het park te gebruiken. Het is niet toegestaan zich buiten de paden te begeven.

12.8

Het bezit en het dragen van wapens of voorwerpen die gevaar kunnen opleveren, zijn verboden tijdens het bezoek aan het park. De parkmedewerkers zijn bevoegd deze wapens en voorwerpen in beslag te nemen, op het moment dat deze toch worden aangetroffen. Bij een redelijk vermoeden van wapenbezit, zijn de parkmedewerkers gerechtigd een controle uit te voeren.

12.9

Afval dient in de op het park aanwezige afvalbakken gedeponeerd te worden. Het afval wordt gescheiden verzameld, dit om het milieu te sparen.

12.10

Het is niet toegestaan zich in/met een (gemotoriseerd) voertuig over het attractiepark te begeven.

12.11

Voor uw en onze veiligheid wordt er op de terreinen en in de gebouwen van AVS gebruik gemaakt van cameratoezicht. AVS behoudt zich het recht voor om bij verdenking van strafbare feiten beeldmateriaal aan de bevoegde instanties over te dragen. Tevens vindt er een registratie plaats bij de stichting “Overlast Donatie Winkeldiefstal”. Het plegen van diefstal of poging hiertoe zal verwijdering van terrein van AVS tot gevolg kunnen hebben. AVS behoudt zich het recht voor tot het doen van aangifte.

12.12

Indien er sprake is van wangedrag jegens andere gasten en/of parkmedewerkers, dan kan een parkmedewerker van AVS u van het park (laten) verwijderen.

12.13

Het bij u dragen van uw legitimatiebewijs is verplicht. In verband met uw en onze veiligheid kan een medewerker van AVS u vragen om een geldige legitimatie te tonen. AVS behoudt zich het recht voor om ter bescherming van de veiligheid of, indien de feiten en/of omstandigheden dit redelijkerwijs gebieden, preventief te fouilleren, tassen te controleren en te vragen naar een geldig identiteitsbewijs. Werk je hier niet aan mee, dan kan dit leiden tot verwijderen uit het park.

12.14

De aanwijzingen van de parkmedewerkers dienen opgevolgd te worden. De parkmedewerkers zijn gerechtigd om personen, die de aanwijzingen van parkmedewerkers niet opvolgen, zich tegen deze parkregels verzetten of zich er niet aan houden, het gebruik van een attractie of voorziening te ontzeggen dan wel van het park te verwijderen zonder dat men recht op schadeloosstelling heeft.

12.15

Op het park gelden de volgende regels voor wat betreft fotografie en videografie:

 • In verband met veiligheid is het gebruik van selfie sticks en foto- en/of filmcamera’s in de attracties en in de zwembaden en jacuzzi’s ten strengste verboden. 
 • Vanwege de privacy van onze gasten is het niet toegestaan om foto's en video's te maken in Aqua Mexicana. 
 • Het is verboden om opnames van personeel te maken en/of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de betrokken medewerker en/of Vakantie- & Attractiepark Slagharen.

12.16

Het park wordt zo zorgvuldig mogelijk onderhouden. Toch kan het voorkomen dat u minder plezierige zaken tegenkomt, dan wel dat u ongewild schade hebt veroorzaakt. In dat geval verzoekt AVS u vriendelijk om dat te melden bij de Guest Service.

12.17

Ouders en begeleiders van kinderen en groepen zijn verantwoordelijk voor diegenen die onder hun leiding het park bezoeken. Dit betekent dat ouders en begeleiders ook aansprakelijk zijn voor schade die, door de aan hen toevertrouwden, wordt veroorzaakt.

12.18

Voor uw bezoek aan Aqua Mexicana gelden aanvullende huisregels, die u bij de ingang van Aqua Mexicana aantreft. Ook is het verplicht voor kinderen zonder zwemdiploma zwembandjes te dragen. Daarnaast mogen kinderen onder de 12 jaar Aqua Mexicana niet betreden zonder toezicht van een volwassene. 

12.19

Het gebruik van drones is niet toegestaan voor alle terreinen behorende tot het Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

12.20

In onze horecalocaties hebben wij de beschikking over allergeneninformatie. Tevens kunt u meer informatie vinden op allergenen.

12.21

Het is bezoekers niet toegestaan om zich voor te doen als medewerker van de beveiliging, politie of het leger.

12.22

Het is niet toegestaan om een jacuzzi, hot tub of zwembad bij de accommodatie te plaatsen. 

12.23

Het is niet toegestaan dat grote groepen jongeren samenscholen op een plaats in het park. 

12.24

Het gebruik van geluidsdragers is in de accommodaties toegestaan mits het volume op een acceptabel niveau voor iedereen is. Op overige delen van het attractie- of vakantiepark, zijn geluidsdragers verboden. 

13. Gebruik van de attracties en voorzieningen

13.1

Het gebruik van attracties en voorzieningen is voor uw eigen risico. Bij het gebruik van attracties en overige voorzieningen dienen de aanwijzingen/gebruiksregels, die op de borden staan aangegeven of die door de parkmedewerkers worden gegeven, opgevolgd te worden.

13.2

Indien attracties en voorzieningen in verband met onderhoud, weersomstandigheden of storingen buiten gebruik zijn, kunt u geen aanspraak maken op een vergoeding.

13.3

Het gebruik van Black Hill Ranger Path is op eigen risico. Bij het gebruik van de attracties van Black Hill Ranger Path dienen de onderstaande aanwijzingen/gebruiksregels opgevolgd te worden.

Respecteer de opgegeven richtlijnen met betrekking leeftijd, lengte, gewicht en gezondheid.

Volg de richtlijnen en veiligheidsinstructies die op de informatieborden staan aangegeven en volg de richtlijnen van onze parkmedewerkers op.

Hou ten alle tijden handen, armen, benen en voeten in het voertuig van de attractie.

Zorg ervoor dat alle losse voorwerpen zoals portefeuilles, wisselgeld, brillen, mobiel, camera’s, sjaals goed zijn opgeborgen.

Betreed geen afgesloten of buitendienstgestelde attractie/speeltoestel

Blijf ten alle tijden zitten wanneer de attractie in beweging is totdat u de instructie krijgt om de attractie te verlaten.

Sluit steeds de voorziene veiligheidsbeugel of gordels, probeer deze niet te openen of tussen uit te wringen wanneer de attractie in bedrijf is.

Ouders / begeleiders zijn steeds verantwoordelijk voor de kinderen die zij begeleiden.

Indien iemand niet in een attractie wil, dwing deze persoon er niet toe.

Als u onveilig gedrag of situatie waarneemt tijdens de rit, meld dit dan meteen aan een parkmedewerker.

13.4

Het opladen van een elektrische auto kan bij één van de laadpalen op de centrale parkeerplaats. 

14. Klachten

14.1

Indien u niet tevreden bent over de dienstverlening van AVS, dan dient u ter plaatse bij de Guest Service van AVS uw ongenoegen kenbaar te maken, zodat AVS de gelegenheid krijgt om hier wat aan te doen.

14.2

Mocht uw melding niet naar behoren zijn opgelost, dan dient u dit schriftelijk in te dienen tijdens en tot 14 dagen na uw bezoek via guestservice@slagharen.com.

14.3

Indien u de overeenkomst met AVS vroegtijdig wilt beëindigen wegens een tekortkoming, dan dient u dit voor vertrek bij de Guest Service van AVS te melden. Een verzoek tot restitutie van uw betaling kan alleen in behandeling worden genomen indien u uw vroegtijdige beëindiging vooraf gemeld heeft bij AVS en indien er sprake is van een onredelijke opstelling aan de zijde van AVS ten aanzien van het aanbieden van een passende oplossing voor uw klacht.

15. Aansprakelijkheid

15.1

AVS is slechts aansprakelijk voor letselschade en/of overlijden, indien:

a. deze het gevolg is van opzettelijk of nalatig handelen en/of plichtsverzuim van (een medewerker van) AVS;

b. de schade is gemeld bij de Guest Service tijdens uw bezoek aan het park; en

c. binnen 2 jaar nadat de schade is veroorzaakt uw vordering tot schadevergoeding is ingediend bij AVS.

15.2

AVS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor:

a. Schade die niet voldoet aan de voorwaarden als gesteld bij 15.1, verlies, diefstal van of schade aan uw persoonlijke bezittingen tijdens of ten gevolge van een bezoek of verblijf in het park.

b. Het niet in werking zijn, buiten werking stellen of sluiten van attracties en/of andere voorzieningen in het park.

15.3

In het geval AVS al dan niet tijdelijk niet in staat is om de overeenkomst geheel of gedeeltelijk uit te voeren door overmacht, kan AVS binnen 14 dagen nadat zij kennis heeft gekregen van de onmogelijkheid de overeenkomst na te komen, een wijzigingsvoorstel voorleggen.

16. Promotie

16.1

Voor promotie van AVS kunnen er door AVS, of in opdracht van AVS, foto’s worden gemaakt op het terrein van AVS, waarop uw portret kan voorkomen. AVS behoudt zich het recht voor om deze foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals promotie campagnes en/of in brochures etc. Door u te begeven op het terrein van AVS, geeft u bij voorbaat toestemming voor het gebruik van enig beeldmateriaal waarop u zichtbaar bent.

16.2

Het bedrijven van promotie of het verkopen van diensten en/of artikelen op de parkeerplaats, in de nabijheid en in het park, is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van AVS.

17. Toepasselijk recht en geschillen

17.1

Op alle overeenkomsten met AVS is Nederlands recht van toepassing.

17.2

In geval van een geschil tussen AVS en een bezoeker van het park, is de rechter in het arrondissement van de vestigingsplaats van AVS bevoegd van het geschil kennis te nemen.

17.3

De ongeldigheid van enig beding in deze algemene voorwaarden, laat de geldigheid van alle andere bedingen onverlet. Als een beding in deze algemene voorwaarden ongeldig blijkt te zijn, dan worden partijen geacht een geldig vervangend beding overeengekomen te zijn dat het ongeldige beding naar strekking en reikwijdte zoveel mogelijk benadert.

18. Gast Verantwoordelijkheid

18.1

Hoewel we voldoen aan de geldende voorschriften, verwachten en waarderen we dat gasten hun gezond verstand gebruiken en op een verantwoorde manier handelen om hun eigen gezondheid en veiligheid (en die van zorgverleners) te beschermen.

Gasten moeten alle regels, aanbevelingen en waarschuwingen doorlezen en handhaven. Gasten moeten de voorzieningen en faciliteiten van Attractie- & Vakantiepark Slagharen en alle verstrekte veiligheidsuitrusting correct gebruiken. Gasten die niet voldoen, kunnen zonder restitutie uit het park worden verwijderd.

Wanneer gasten bezoekers ontvangen tijdens hun verblijf, dient de gast zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM.  Gasten die niet voldoen, kunnen zonder restitutie uit het park worden verwijderd.

Elke gast bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen verbindt zich ertoe zich op een civiele en attente manier te gedragen tegenover andere gasten en parkpersoneel. Respecteer de parkfaciliteiten, andere bezoekers, het personeel en de omgeving.

Attracties en faciliteiten in het park kunnen onze gasten prachtige herinneringen en plezier bezorgen! Maar ze kunnen ook adrenaline-pompende activiteiten zijn. Denk aan de druk en krachten op het lichaam en zintuigen door snelle acceleratie, snelheid, plotselinge bewegingen van een rit in één van de attracties. Dit kan voor spierbelasting en stress op het lichaam zorgen, zoals in de nek en rug en versnelde hartslag en bloeddruk.

Doe niet mee aan een activiteit of stap niet in de attractie als u onder invloed bent van alcohol, drugs of wettelijke medicatie of illegale stoffen die de gezondheid en/of referentie kunnen beïnvloeden. Doe niet mee aan een activiteit of stap niet in de attractie wanneer u gezondheidsproblemen of letsel hebt. Alleen u kunt bepalen of u fysiek en geestelijk in staat bent om veilig deel te nemen aan een rit in een attractie of een activiteit. Het is belangrijk om te weten dat er risico’s zijn wanneer u deelneemt.

18.2 COVID-19

In nauwe samenwerking met het RIVM en de overheid hebben we ons intensief voorbereid op de heropening van ons park. Gezondheid en veiligheid van onze gasten en werknemers is onze hoogste prioriteit. Ons doel is dat u zich tijdens uw bezoek veilig en comfortabel voelt. Controleer uw verplichtingen als bezoeker op deze pagina voordat u naar het park komt. 

18.3 Park operationele veranderingen

Om te voldoen aan de voorschriften en aanbevelingen op het gebied van de volksgezondheid en omdat uw veiligheid onze eerste zorg is, is het mogelijk dat er gebieden en voorzieningen gesloten zijn tijdens uw bezoek. Lees meer op onze website over de mogelijke sluiting van faciliteiten voordat u naar het park komt.

De bepalingen voor het park gelden voor alle terreinen behorende tot het Attractie- & Vakantiepark Slagharen. In gevallen waarin deze parkregels niet voorzien, geldt het oordeel van het parkmanagement.

De laatste wijziging heeft plaatsgevonden op 5 september 2022.