Hero Slagharen Hero Slagharen

Een kampeerplaats incl. toegang attractiepark

Kamperen in Slagharen!

Slaap als een cowboy onder de sterren

The park is closed today
Slaap net als een echte cowboy onder de sterren in jullie eigen tent, caravan, camper of vouwwagen. De camping van vakantiepark Slagharen biedt het beste van twee werelden. Je verblijft op een luxe viersterren camping met 229 staanplaatsen, in de afwisselende omgeving van het Vechtdal en tegelijk heb je alle faciliteiten van zowel het attractiepark, waterpark als vakantiepark binnen handbereik. 

De voordelen op een rijtje:

 • Een campingplaats is ca. 100 m2 en biedt plaats voor max. één tent/caravan/vouwwagen met max. één extra bijzettent
 • Per campingplaats zijn maximaal zes personen toegestaan
 • gratis gebruik van sanitaire voorzieningen
 • 8 ampère stroom
 • Aansluiting voor kabeltelevisie
 • Parkeerplaats voor één auto bij de staanplaats
 • Onbeperkt toegang tot het attractiepark op alle dagen tijdens het verblijf (inclusief aankomst- en vertrekdag)
 • Toegang tot Sunny Beach
 • Een gevarieerd animatie- en entertainmentprogramma
 • Toegang tot waterpark Aqua Mexicana is niet inbegrepen. Toegangskaartjes voor het waterpark zijn verkrijgbaar bij de receptie voor €9,95 p.p. 
 • Toegang tot sportvelden (tennisbaan, voetbal, volleybalveld)
 • 2 sanitaire gebouwen waarvan één twaalf douches, onderverdeeld in 6 heren douches en 6 dames douches. Het andere gebouw heeft 8 douches onderverdeeld 4 heren en 4 dames douches.
Entertainment

Entertainment

Lees meer
Sunny Beach

Sunny Beach

Aqua Mexicana

Aqua Mexicana

Lees meer

Inclusief toegang tot het attractiepark

Wanneer je op de camping overnacht heb je elke dag gratis toegang tot het attractiepark. Ook op de aankomst- en vertrekdag. Ga onbeperkt in één van de 30 attracties of geniet van alle shows & entertainment. Tijdens de lunch of het diner heb je genoeg keuze uit restaurants. Beleef het Wilde Westen in Slagharen!

Camping

Op de natuurrijke camping van Slagharen plaats je met gemak jouw tent, caravan of vouwwagen op de ca 100 m2 campingplaatsen. Hiernaast kun je kiezen uit staplaatsen die grotendeels in de schaduw staan of juist lekker in de zon. De camping is voorzien met 2 sanitair gebouwen waarvan één onderverdeeld in 6 heren en 6 dames douches en het andere gebouw verdeeld in 4 heren en 4 dames douches. Hiernaast is er 8 ampère stroom, mogelijkheid om waterpunt aan te sluiten en is er een kabeltelevisie aansluiting.

Tandenborstel, tandpasta, zeep, toch nog wat vergeten? Of nog niks in huis voor het avond eten? Speciaal voor de verblijfsgasten is er een supermarkt aanwezig. Deze is te vinden vlak bij de ingang van het vakantiepark tegenover de hoofdingang.

Jouw trouwe viervoeter mee naar de camping. Ook dat is mogelijk! Voor €11,95 per nacht mag jouw huisdier meegenieten van een onvergetelijk weekend Slagharen.

Vakantiepark entertainment

Ontmoet Randy & Rosie tijdens een Meet & Greet. Kom speuren tijdens de speurtocht door het attractiepark. Maak kans op mooie prijzen tijdens de Super Bingo en test jouw kennis tijdens de Saloon Quiz. Kom knutselen en spelen in de Kids Club of dans samen met Randy & Rosie tijdens de Randy & Rosie Disco. 

Genieten van lekker eten

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.