Goed doel

Ieder jaar steunt Attractie- & Vakantiepark Slagharen een goed doel. In 2022 is dit Wereldkinderen.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen steunt Wereldkinderen door een speciale dag te organiseren voor geadopteerde kinderen en hun gezin: Wereldkinderendag!

Over de stichting

Ieder kind heeft recht op een liefdevolle jeugd. Kinderen moeten kunnen opgroeien in de beschermende omgeving van een gezin of familie. Voor veel kinderen is dit recht niet vanzelfsprekend. Wereldkinderen komt op voor de rechten en het welzijn van kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden.

Wereldkinderen werkt samen met lokale organisaties die voorkomen dat kinderen op straat of in een tehuis komen. Als opgroeien binnen de eigen familie niet mogelijk is, zien wij een lokaal gezin als een goed alternatief. Is dat niet haalbaar dan bemiddelen we bij interlandelijke adoptie.

"Ieder kind verdient een thuis!"

Wereldkinderen

Wereldkinderen ondersteunt projecten in landen waar zij als kinderwelzijnsorganisatie werkzaam is. Als opgroeien bij de biologische familie of in een pleeggezin in eigen land echt niet mogelijk is dan bemiddelt Wereldkinderen bij interlandelijke adoptie. Het belang van het kind staat altijd voorop.

tickets
Heb je nog geen ticket gekocht?

Heb je nog geen ticket gekocht?

Online tickets vanaf 

32,50 €

18,50 €

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.