Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Shows en entertainment

Nieuwe avondshows in Slagharen

Ontdek de opwindende nieuwe avondshows bij Slagharen! Dit seizoen introduceren we twee spannende avondprogramma's die je niet mag missen: "Wat Ben Ik?!" en "Wheel of Fortune".

In "Wat Ben Ik?!", transformeer je van een mens naar een object en moet je raden wat je bent voordat de tijd om is. Het is een interactief avontuur vol raadsels en uitdagingen.

Bij "Wheel of Fortune" heeft iedereen de kans om deel te nemen, maar slechts één gelukkige persoon zal worden gekozen om een van de gouden koffertjes te openen. Laat je lot bepalen door het rad van fortuin!

Van vroeg tot laat plezier in Slagharen!

Geniet de hele dag van spectaculaire shows en (straat)entertainment. Volg de speciale training van de Red Bandits, ontmoet Randy & Rosie en kijk je ogen uit tijdens de parade. Je hoeft je geen moment te vervelen! Blijf je slapen? Dan kun je ’s ochtends creatief aan de slag in de kidsclub en ’s avonds genieten van entertainment in de Music Hall! Kom langs voor een spannende bingo of een gezellige quiz. Via onderstaande knoppen lees je alles over ons uitgebreide entertainmentprogramma. 

Heb je nog geen ticket gekocht?

Heb je nog geen ticket gekocht?

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50