Shows en entertainment

Volop shows en entertainment bij Slagharen

De hele dag door kun je genieten van alle shows en het straatentertainment in Slagharen. Wordt een echte bandiet tijdens de bandietenttraining van de Red Bandits of zak onderuit in de Music Hall en geniet van de Randy & Rosie show. Voor vakantieparkgasten is er ook een uitgebreid avondprogramma. Test je kennis tijdens de Family Game Show of zing uit volle borst mee tijdens de Ameezing Bingo. Na een drukke dag, kun je nog meer genieten.

Nieuw! Western Circus Show met Randy & Rosie

Randy & Rosie schitteren samen met Sheriff Sam en circusartiesten in de Western Circus Show. Bereid je voor op een aantal verbazingwekkende acts. Zelfs Randy heeft geoefend op een spetterende illusieact en Rosie steelt de show met haar dieren. Zoals altijd proberen de Red Bandits de show te verpesten. Maar Randy, Rosie en Sam laten zich niet zo makkelijk uit het veld slaan en leren ze één voor één een lesje in verbazingwekkende illusies. 

Komt dat zien, komt dat zien! Vanaf 13 juli elke dag om 13.00 uur en 14.30 uur in het Circus theater.

Deze zomer: De Slagharen Parade!

Geniet deze zomer van de Slagharen Parade. Elke dag om 16.00 uur schitteren alle artiesten in de parade. Dans mee met Randy & Rosie, pas op voor de Red Bandits of wijs Sheriff Sam in de goede richting. Met natuurlijk nog veel meer! 

Randy & Rosie Show

Randy & Rosie Show

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.