Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Zakelijke borrel

Wanneer je iets te vieren hebt, hoort daar een gezellige borrel met collega's bij. Heb je al eens nagedacht over een zakelijke borrel in het Wilde Westen van Nederland?

Wild West borrel organiseren? Wij helpen je!

Kick of your boots and welcome to the old West. Wij helpen je een Wild West borrel te organiseren. Een borrel volledig in stijl met cowboyhoeden, indianentooien, wanted signs en cactussen. Natuurlijk kun je je borrel ook uitbreiden met typische gerechten of buffetten voor échte cowboys en cowgirls.       

Combineer je borrel met leuke activiteiten

Wanneer je kiest voor een borrel midden in het Wilde Westen van Nederland is het mogelijk om je borrel af te wisselen met leuke activiteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan het openen van attracties als de Gold Rush of de Big Wheel alleen voor jullie. Daag je collega uit tijdens een ritje op de rodeostier. Of train je western moves tijdens een linedance workshop. Heb je al ideeën of wil je eens sparren? Neem contact met ons op.

Vragen of opmerkingen over een borrel in Slagharen?

Voor iedere vraag of opmerking kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen op 0523 684 000 - optie 2. Ook kun je ons een e-mail sturen. Wij zijn bereikbaar op groepsservice@slagharen.com.

Tot snel!

Randy & Rosie Show

Randy & Rosie Show