Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Personeelsfeest in Slagharen

Heb jij altijd al met je collega's het Wilde Westen willen bezoeken? Beeld het je maar vast in: je bevindt je ergens in het Wilde Westen, je voelt de zon in je gezicht en ergens in de achtergrond speelt Johnny Cash. Het Wilde Westen van Slagharen is dé locatie voor jouw personeelsfeest!

Zakelijke borrel

Zakelijke borrel

Lees meer
Familiedag

Familiedag

Lees meer

Beleef Amerika in het Wilde Westen

Route 66 was misschien wel de beroemdste autoweg ter wereld. Het doorkruiste zeven staten en werd omringt door klassiek Amerikaanse diners en motels. Ondanks dat de route niet meer in één lang stuk te rijden is, brengt het je nog steeds van de ene kant van het land naar de andere. Ondertussen zul je stukken geschiedenis, unieke kunst en échte Amerikaanse cultuur meemaken.

Route 66 is de meest bekende American Highway die je van Oost- naar West-Amerika brengt. De route startte in Chicago, langs Meramec Caverns, Midpoint Cafe, Amarillo, Grand Canyon, Calico Ghost Town en het strand van Santa Monica, naar Los Angeles. Helaas is sinds 1985 de route opgeheven.

Route 66

Staat het op je bucketlist om ooit Route 66 te ontdekken? Boek dan het Route 66 groepsarrangement bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Wij geven je hetzelfde gevoel. Samen met je collega’s, vrienden of familie beleef je een onvergetelijke route waarbij je verschillende attracties ontdekt, op verschillende plaatsen een western gerecht proeft en uiteindelijk aankomt bij een gigantisch, besloten feest.

Wil je meer weten?

Wil je samen een route uitstippelen die bij jouw wensen past? Heb je een vraag, opmerking of wil je graag een voorstel ontvangen? Neem dan contact met ons op door ons een e-mail te sturen of door ons te bellen.

E-mail: groepsservice@slagharen.com  

Telefoon: 0523 684 000 - optie 2

Randy & Rosie Show

Randy & Rosie Show