Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Zakelijke mogelijkheden in Slagharen

Een bedrijfsuitje in het Wilde Westen

Het doel van een succesvol bedrijfsuitje is dat iedereen loskomt, zichzelf kan zijn en het gezellig heeft met elkaar. Daarom is het handig om iets buiten de organisatie te doen, om mensen de kans te geven om uit hun comfortzone te stappen. Wat is een betere locatie dan het Wilde Westen in Attractie- en Vakantiepark Slagharen? Naast onze unieke locatie bieden we ook uitstekende service en passen we ons graag aan jouw wensen aan.

Daarnaast bieden we ook locaties aan voor de perfecte vergadering, lezing, (product)presentatie, personeelsfeest, borrel en meer. Inclusief heerlijk eten, uitgebreide buffetten, lekkere drankjes, schermen, projecteren, luidsprekers en alles wat jij nodig hebt. 

Fontain square Slagharen

Een greep uit onze mogelijkheden

Route 66

Route 66

Lees meer
Zakelijke borrel

Zakelijke borrel

Lees meer
Familiedag

Familiedag

Lees meer

Rancho Grande: ideaal voor zakelijke bijeenkomsten

Welkom bij Rancho Grande, waar comfort en functionaliteit samenkomen voor zakelijke bijeenkomsten. Onze accommodatie biedt plaats aan maximaal 8 personen en is perfect voor kleine zakelijke groepen die op zoek zijn naar een intieme en inspirerende omgeving. Met moderne voorzieningen en een rustige omgeving biedt Rancho Grande de ideale setting voor vergaderingen, brainstormsessies en teambuildingactiviteiten. Ontdek hoe Rancho Grande uw volgende zakelijke bijeenkomst tot een succes kan maken.

Rancho Grande

Zakelijke locaties

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een zakelijk evenement? Het personeel motiveren met een spetterend personeelsfeest?

Het is belangrijk om vergaderingen, presentaties en seminars op een goede locatie te houden. Het werkt namelijk inspirerend, helpt mensen focussen en zorgt ervoor dat je ongestoord bezig kan gaan. Daarnaast zijn externe locaties voorzien van de juiste middelen zoals luidsprekers, projectoren en lessenaren.

Fontain square Slagharen

Uitkoop van het park

Wil je de drukte van het park en lange wachtrijen voorkomen? Het is mogelijk om het park voor een volledige dag of alleen de avond uit te kopen. Daarnaast kun je ook alleen enkele attracties uitkopen voor een speciale dag. Zo kun je samen met jouw personeel of relaties genieten van het park zonder onderbrekingen. Je kunt ons telefonisch bereiken of mailen om samen de mogelijkheden te bespreken.

E-mail: groepsservice@slagharen.com  

Telefoon: 0523 684 000 - optie 2

Reserveer Rancho Grande

U kunt uw zakelijk verblijf in de Rancho Grande reserveren via e-mail, telefoon of ons online reserveringsformulier. Neem contact met ons op en wij helpen u graag bij het plannen van uw perfecte uitje naar het Wilde Westen!

 

E-mail: groepsservice@slagharen.com  

Telefoon: 0523 684 000 - optie 2

Ontdek de nieuwe Rancho Grande Deluxe!

Ontdek de nieuwe Rancho Grande Deluxe!

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.