Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Kom langs in Slagharen

Wanneer kom jij het Wilde Westen beleven?

Er is genoeg te beleven in attractie- en vakantiepark Slagharen. Ga over de kop in de Gold Rush, kom zwemmen in Aqua Mexicana of laat je over het park vervoeren door de Cable Car. In vakanties en tijdens feestdagen hebben we vaak speciale arrangementen en extra activiteiten. Wanneer kom jij op avontuur? 

Kun jij geen genoeg krijgen van onze attracties? Blijf lekker slapen! We hebben genoeg Wild West accommodaties voor je klaarstaan. Zoals de Wigwam Deluxe of onze vele vakantiehuizen

Ontdek alle speciale momenten of evenementen waarvan je het hele jaar door kunt genieten in Slagharen!

Tijdens feestdagen kunnen afwijkende aankomst - en vertrekdata worden gebruikt. 

Beleef het hele jaar de leukste momenten in Slagharen

 • Pasen

  Pasen is perfect om er met het gezin op uit te gaan en tijd met elkaar door te brengen. Kom daarom op avontuur in Slagharen, we hebben voor jong en oud genoeg te doen!

 • Hemelvaart

  Geniet van een lang Hemelvaartsweekend bij Slagharen! Begin je dag in de zon terwijl de Kidsclub voor vermaak zorgt. Verken 's middags het park en doe 's avonds mee aan de Family Game Night. Kom langs en maak er een geweldig weekend van!

 • Meivakantie

  Niets is beter dan een weekje (of twee) vrij krijgen en tijd doorbrengen met je gezin. Maar wat ga je in die tijd doen? Wat dacht je van een vakantie in het Wilde Westen? 

 • Kerstvakantie Slagharen

  Pinksteren is een mooi moment om er even tussen uit te gaan! Kies jij voor een weekendje weg of ga je een dagje ertussen uit? Waar kun je dit weekend beter doorbrengen dan in Slagharen?

 • Zomervakantie

  De zomervakantie is niet compleet zonder een bezoek aan een pretpark. Maar wat dacht je van een vakantie waarbij je elke dag naar het pretpark kan? Welkom bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen, hier zit elke dag vol met enthousiasme, avontuur en lekker eten.

 • Herfstvakantie

  De dagen worden korter en de natuur kleurt goudgeel. Langzaam vallen de bladeren van de bomen en pakken we onszelf warmer in. Wat zijn jouw plannen tijdens de herfstvakantie? 

 • Halloween

  In 2024 kunnen families overdag griezelen en genieten tijdens Halloween in Slagharen.

 • Winter Slagharen

  Droom weg tijdens Winter Slagharen. Ontelbare lichtjes, sfeervolle kerstversiering en de kerstman en zijn elf zorgen voor een magische winterbeleving. 

 • Sinterklaas

  Kom een dagje naar het attractiepark! Sinterklaas is daar om je van harte welkom te heten. De Pieten lopen door het park, wie weet stappen ze wel met jou in de Mine Train of de Gallopers!

 • Kerst

  Creëer onvergetelijke momenten tijdens de kerst. Maak de feestdagen speciaal en vier ze in Slagharen. Verken meer dan 30 opwindende attracties en shows met je gezin.

 • Oud en nieuw

  Wil jij 2024 bijzonder afsluiten? Vier oud & nieuw in Slagharen.

 • Ontdek Slagharen

  Beleef het Wilde Westen in Slagharen! Durf jij het aan? 

Ontdek de nieuwe Rancho Grande Deluxe!

Ontdek de nieuwe Rancho Grande Deluxe!

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.

Wanneer kom jij langs?

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50