Pasen in Slagharen

Onvergetelijke paasdagen in het Wilde Westen

Koop nu je tickets of boek een vakantie

Boek nu!

Boek een vakantie naar Slagharen

Koop je tickets voor Slagharen

The park is closed today

Pasen in Slagharen

Kom naar Slagharen tijdens Pasen! Geniet van alle attracties en het entertainment. Wanneer je één dag te kort vind, dan blijf je toch gewoon het extra lange weekend! Wij zorgen dat Pasen onvergetelijk wordt voor jou en je familie.

Zwemmen in Aqua Mexicana

Zwemmen in Aqua Mexicana

Lees meer
Camping

Camping

Lees meer
Avond entertainment

Avond entertainment

Bekijk het programma

Inclusief tijdens de Paasdagen

Een vakantie in Slagharen tijdens de paasdagen bevat het volgende:

  • Toegang tot het attractiepark
  • Toegang tot het waterpark Aqua Mexicana (m.u.v. camping)
  • Toegang tot Sunny Beach
  • Uitgebreid entertainmentprogramma overdag en in de avond. 
  • Blijf slapen in één van onze vakantiehuizen, een Wigwam of neem je eigen camper, caravan, tent of vouwwagen mee naar onze camping. 

De paasdagen is een ideale vakantie om samen even lekker weg te gaan. Met de kinderen genieten en plezier maken. Boek nu een weekend, midweek of weekend naar het Wilde Westen en ga op avontuur met het hele gezin.

image

Volop entertainment tijdens Pasen!

Tijdens het extra lange Paasweekend kun jij genieten van divers entertainment. Wil jij graag op de foto met Randy & Rosie. Elke ochtend vind er een meet & greet plaats op het Fonteinplein. Plan meteen een moment op de dag om de Randy & Rosie show te bezoeken. Die moet je gewoon hebben gezien! 

Blijf je een lang weekend? Dan kun je elke avond terecht in de Music Hall voor een heerlijk drankje en een gevarieerd avondprogramma. Voor de kleinsten beginnen Randy & Rosie met een disco gevolgd door de Red Bandit Dance Party. Daarna kun je meedoen aan een Slagharen Pub Quiz, Family game show, Ameezing Bingo of Super Bingo.

Aqua Mexicana

Wil je een bezoek aan het park combineren met een bezoek aan het waterpark? Natuurlijk kan dat! Ga op tropisch avontuur in Waterpark Aqua Mexicana! Glij van de spannende glijbanen of speel in de waterspeeltuinen. Kom even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland!

Blijf overnachten

Één dagje Slagharen is natuurlijk veel te kort wanneer je zo’n lang Paasweekend hebt. Blijf overnachten in één van de Wild West accommodaties op het vakantiepark. Kies voor de Nevada of Raccoon Lodge en geniet de hele dag van alle attracties in het park. ’s Avonds rust jij lekker uit op de bank of geniet je van het avondprogramma en de volgende ochtend sta jij weer als eerste in de rij.

Blijf slapen tijdens Pasen in Slagharen

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Online tickets vanaf 

€ 32,50

€ 18,50