Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Een magisch Slagharen

Droom weg tijdens Winter Slagharen

Koop je tickets of boek je verblijf!

Boek nu!
Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Bevestigen

Koop je tickets voor Winter Slagharen

The park is closed today

Droom weg tijdens Winter Slagharen. Ontelbare lichtjes, sfeervolle kerstversiering en de kerstman en zijn elf zorgen voor een magische winterbeleving. Attractiepark Slagharen wordt helemaal ondergedompeld in winterse sferen. Er is een grote kerstboom op het Fonteinplein en zorgen de kerstman en zijn elf voor net dat beetje extra magie!

Informatie en prijzen 2024 volgen zo spoedig mogelijk.

Schaatsen

Schaatsen

Lees meer
Activiteiten tijdens Winter Slagharen

Activiteiten tijdens Winter Slagharen

Lees meer
Entertainment in Slagharen

Entertainment in Slagharen

Lees meer

Activiteiten tijdens Winter Slagharen

Randy & Rosie Show: Het mirakel van Wishaka

Randy & Rosie schitteren deze winter weer in hun show, het mirakel van Wishaka! Een spannende show vol vrolijke liedjes en nieuwe verhalen; leuk voor het hele gezin. De show staat in het teken van de wensboom, deze hangt vol met wensen. Randy heeft ook een wens. Maar het gaat helemaal mis als zijn wens in vervulling gaat. Randy & Rosie willen dat de wens wordt teruggedraaid. Maar dat gaat niet zomaar. Farmer Frank vertelt over een mysterieuze mol, die diep onder de grond woont. Misschien kan hij helpen... Maar niemand heeft hem ooit gezien en niemand weet of hij ook echt bestaat. Benieuwd hoe het afloopt? Kom naar de show!

Kom schaatsen in de kerstvakantie!

Kom naar de overdekte ijsbaan voor een waanzinnige winterbeleving. Hier is het echt hartje winter. Daar draagt het hele decor aan bij.

Neem je eigen kunst- of ijshockeyschaatsen mee om over het ijs te zwieren. Heb je geen eigen schaatsen dan kun je ook schaatsen huren. Voor de allerkleinsten is er een handige schaatshulp beschikbaar, in de vorm van een zeehond of rendier. Kom jij een pirouette maken op de ijsbaan in het Winter Western Village?

In 2023 kun je in de kerstvakantie schaatsen. Vanaf 22 december om 17.00 uur gaat de ijsbaan open. Vervolgens is het elke dag geopend vanaf 12.00 uur in de vakantie. 

Heerlijk opwarmen in het zwembad

Na een koude ochtend is het heerlijk genieten wanneer Aqua Mexicana om 12.00 uur open gaat. Lekker opwarmen in het water of ontspannen in het grote bubbelbad, terwijl de kinderen van de één na de andere glijbaan afglijden. Ook tijdens hartje winter waan je je in Aqua Mexicana in het zonnige Mexico. 

Overnachten in Slagharen

Wil je blijven slapen tijdens Winter Slagharen. Wat dacht je van een Nevada of Raccoon Lodge? Je kunt ook kiezen voor één van onze nieuwste accommodaties, de Red Rock Cottage. 

Ontdek de nieuwe Rancho Grande!

Ontdek de nieuwe Rancho Grande!