Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Kerst in Slagharen

Maak hartverwarmende herinneringen

Boek het kerstarrangement of koop je tickets

Boek nu!
Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Bevestigen

Koop je tickets voor de kerstdagen

The park is closed today

Maak hartverwarmende herinneringen tijdens kerst of in de kerstvakantie. Maak de feestdagen bijzonder en vier ze in Slagharen. Ontdek meer dan 30 spannende attracties en shows samen met je gezin. Na een ritje in de Oldtimers of de Gold Rush kun je even opwarmen onder het genot van een warme chocolademelk. Blijf je slapen? Dan kun je 's avonds gezellig samen zijn in jullie huisje. Vergeet ook de ijsbaan niet of ga lekker zwemmen in Aqua Mexicana!

Informatie en prijzen 2024 volgen zo spoedig mogelijk.

Oud & Nieuw

Oud & Nieuw

Lees meer
Kerstdiner

Kerstdiner

Lees meer
Wat doen met kerst

Wat doen met kerst

Lees meer

Wat te doen tijdens Kerst?

Kom schaatsen!

Dikke jas aan, muts op en handschoenen niet vergeten! Kom schaatsen, zwieren en pirouettes draaien op de indoor ijsbaan in het Western Winter Village. Lekker veel ijspret dus! En daarna opwarmen met een kop warme chocomelk of Glühwein. Heb je zelf ijshockey- of kunstschaatsen? Dan mag je deze meenemen. Ook is het mogelijk om ze bij ons te huren.

Entertainment tijdens feestdagen

Tijdens de feestdagen organiseren we op verschillende momenten leuke activiteiten. Na het kerstdiner kun je in de Music Hall terecht voor een uitgebreid avondprogramma. Deze wordt op een later moment bekend gemaakt.

Randy

Aqua Mexicana

Tijdens koude dagen is niks lekkerder dan opwarmen in een subtropisch zwembad. Ga van één van de 10 glijbanen of ontspan in het grootste bubbelbad van Nederland. In de Mexicaanse sferen waan jij je zo in Mexico met een heerlijke zomertemperatuur en dat midden in de winter. 

Waar blijf jij slapen tijdens Kerst?

Wat dacht je van een Red Rock of Raccoon Lodge? Je kunt ook kiezen voor een Cowboy Cottage als je echt in de Wild West sfeer wilt blijven. Breng samen een heerlijke tijd door tijdens Kerst in één van onze accommodaties. 

Onze kerstmenu´s en entertainment

Eten tijdens de feestdagen

Bij Kerst hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Het wordt nog fijner als je daarvoor niet zelf in de keuken hoeft te staan. Wanneer je overnacht in Slagharen zijn er verschillende opties om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Kerstontbijt buffet

Kies voor een heerlijk Kerst Ontbijtbuffet in Big Jake op 1e of 2e Kerstdag met diverse broodjes, beleg, eieren, zoete lekkernijen, etc. Overige informatie wordt op een later moment bekend gemaakt.

Kerstontbijt delivery

Heerlijk wat langer blijven liggen en het ontbijt laten bezorgen bij je huisje? Kies dan voor een ontbijt delivery. Overige informatie wordt op een later momeent bekend gemaakt.

Ontbijt is te reserveren bij de boeking of door te mailen naar info@slagharen.com o.v.v. je reserveringsnummer. 

Diner buffet

Schuif na een heerlijke dag aan bij het buffet in Big Jake. Op Kerstavond of 1e Kerstdag wordt er een uitgebreid kerst buffet geserveerd in Big Jake. Overige informatie wordt op een later moment bekend gemaakt.

Feestelijk diner Cartwright's

Tijdens de kerstdagen is het ook mogelijk om te eten in Cartwright's. Je kunt kiezen uit de 'gewone'  á la carte kaart maar er is ook een speciaal feestmenu beschikbaar. Het diner in Cartwright's is niet vooraf te reserveren.

Gourmetten

Bijna niets is zo gezellig als een avondje samen gourmetten. Samen tafelen met verse groenten en vlees. Het gourmetpakket is bij te boeken wanneer je een Yellowstone, Nevada of Raccoon Lodge hebt gereserveerd.

  • Overige informatie wordt op een later moment bekend gemaakt.

Diner of gourmet is te reserveren bij de boeking of door te mailen naar info@slagharen.com o.v.v. je reserveringsnummer. 

Dinerbuffet

Deze informatie wordt op een later moment bekend gemaakt.

Oud en nieuw Slagharen
Oud & Nieuw in Slagharen

Oud & Nieuw in Slagharen