Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Familiedag

Dagje uit voor de hele familie

Geniet van een gezellige dag weg met collega's, familie of vrienden. Ontdek meer dan 30 spannende attracties en laat je verrassen door alle shows en het straatentertainment. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor een gezellige familiedag in Slagharen!

Deze dag is niet alleen geschikt voor families en vrienden, maar ook voor bedrijven die hun evenementen een familiare invulling willen geven.

 

 

 

Maak uw familiedag compleet

Steeds meer bedrijven geven hun evenementen en uitjes een familiaire invulling. Een gezellige dag weg vanuit het bedrijf in combinatie met het hele gezin. Wij hebben voor ieder wat wils en hebben diverse opties om jouw familiedag compleet te maken.

Het programma van jouw familiedag zou er als volgt uit kunnen zien:

 • Aankomst bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen met een gezamenlijk ontvangst.
  Deze kan bestaan uit een ontvangst met koffie en wat lekkers. Aan de kinderen wordt ook gedacht met ranja, fristi of chocomel en wat lekkers.
 • Iedereen mag lekker in de attracties en de shows bezoeken.
 • Lunch
  De lunch kan gemeenschappelijk door middel van een lunchbuffet of broodjeslunch. Je kunt er ook voor kiezen om iedereen een snackvoucher mee te geven, zodat iedereen kan gaan eten wanneer zij willen.
 • Gemeenschappelijk moment
  Toch nog even samen komen op deze dag voor een woordje of om gezamenlijk af te sluiten.
 • Diner
  Om de dag goed af te sluiten mag een gezamenlijk diner niet ontbreken. Er zijn diverse buffetten mogelijk zoals Stars & Stripes (Amerikaans Buffet) of Grill It Cowboy (BBQ buffet). Mochten er speciale voorkeuren of wensen zijn, behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden.

Wanneer komen jullie langs?

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder met het plannen van een onvergetelijke dag uit samen met collega's of vrienden. Wij zijn te bereiken via 0523 - 68 40 00 of stuur een e-mail aan groepsservice@slagharen.com.

Randy & Rosie Show

Randy & Rosie Show

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.