Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Hemelvaart in Slagharen

Beleef het Wilde Westen tijdens Hemelvaart

Koop nu je tickets of boek een weekendje weg

Boek nu!
Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Bevestigen

Boek je vakantie

Koop je tickets voor Slagharen

The park is closed today

Hemelvaart valt op een donderdag, dat is heel fijn! Dat betekend namelijk dat je er een lekker lang weekend van kan maken. Wil je tijdens dit weekend lekker ‘s ochtends in het zonnetje genieten terwijl de kinderen vermaakt worden in de Kidsclub? Wil jij ’s middags het park over struinen met een lach op je gezicht. En wil ’s avonds meedoen aan de Family Game Night? Kom dan naar Slagharen!

Zwemmen in Aqua Mexicana

Zwemmen in Aqua Mexicana

Lees meer
Avond entertainment

Avond entertainment

Bekijk het programma

Hemelvaartsweekend in Slagharen

Een Hemelvaartsweekend in Slagharen bevat het volgende:

  • Toegang tot het attractiepark
  • Toegang tot het waterpark Aqua Mexicana (m.u.v. camping)
  • Toegang tot Sunny Beach
  • Uitgebreid entertainmentprogramma overdag en in de avond. 
  • Blijf slapen in één van onze vakantiehuizen.

Kom genieten van een lang weekend weg in in Slagharen tijdens Hemelvaart!

image

Op de kop en in het rond

Bij het boeken van een accommodatie krijg je onbeperkt toegang tot het attractiepark. We hebben een uitgebreid aanbod in attracties die geschikt zijn voor zowel jong als oud. Zoek bijvoorbeeld de spanning van het Wilde Westen op in de Gold Rush, Free Fall of Ripsaw Falls. Kom daarna rustig bij in de Cable Car of Pioneer Express 63. 

Vergeet niet om de film Rio te bekijken in El Teatro. Tijdens dit spectaculaire 4D-avontuur kun je genieten van effecten zoals bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geur. De film gaat over de laatste twee blauwe ara’s ter wereld, Blu en Jewel, en hun ontsnapping van smokkelaars.

Comfortabel overnachten

Ben jij klaar voor een weekje weg? Wij hebben onze accommodaties voor je klaarstaan. Kies voor onze gloednieuwe Red Rock Lodge of voor onze unieke Wigwam Deluxe.  Ook onze camping is geopend, dus haal de caravan of camper maar van stal! Je overnacht altijd op loopafstand van het attractiepark en krijgt ook nog eens toegang tot Sunny Beach.

Om jouw weekje weg volledig te ontzorgen bieden we tegen een kleine vergoeding extra’s zoals handdoekenpakketten, een late uitcheck en een vertrek zonder zorgen zoals het afhalen van de bedden. Bij de meeste accommodaties kan er één auto gratis geparkeerd worden, tweede auto’s kunnen op de centrale parkeerplaats geparkeerd worden. Indien er ruimte is kan de tweede auto tegen een toeslag naast de accommodatie geparkeerd worden.

Volop activiteiten overdag en ’s avonds

Je hoeft je geen moment te vervelen in Slagharen! Word een echte bandiet met de training van de Red Bandits, ga shoppen in de Main Street of kijk je ogen uit tijdens de parade. Vergeet niet om een souvenir uit te zoeken in de Main Store en verschillende spellen uit te proberen bij de Lucky Nugget.

Voor de gasten van het vakantiepark is er ook ’s avonds genoeg te beleven. Kom naar de Music Hall en doe mee met fantastische activiteiten. Test je kennis tijdens de Family Game show of zing uit volle borst mee tijdens de Randy & Rosie disco. Vergeet niet de Ameezing Bingo en de Red Bandit Dance Party! Onze oudere gasten kunnen een potje pool spelen of een heerlijke cocktail bestellen bij de Silver Dollar Bar.

Welke accommodatie kies jij?

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50