Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Bevestigen
The park is closed today
Hero Slagharen Hero Slagharen

Wild West Summer in Slagharen

Beleef de zomer van je leven in het Wilde Westen!

Koop nu je tickets

Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Bevestigen
Bezoekers Voeg bezoekers toe
Selecteer de datum Selecteer je ticketoptie
*Gelieve bezoekers te selecteren *Je hebt het maximale aantal tickets per aankoop bereikt.

Vanaf 13 jaar 

0

Van 4 tot 12 jaar. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

0
1

Beschikbaar

1

Uitverkocht

1

Park gesloten

Bezoek onbeperkt Slagharen t/m 5 januari 2025

Onbeperkt toegang

Korting in winkels, restaurants en op vakanties

The park is closed today

Een onvergetelijke Wild West Summer

Deze zomer verandert Attractie- & Vakantiepark Slagharen in een bruisend dorp uit het Wilde Westen van 1860. Bereid je voor op een onvergetelijke Wild West Summer, een zomerfestival vol avontuur, spektakel en nostalgie, zoals je dat kent van de gezellige dorpsfeesten in Nederland.  

Het hoogtepunt van de Wild West Summer is de spectaculaire stuntbattle tussen drie dappere cowboys. Wie zal zich de stoerste cowboy van Slagharen mogen noemen? Kom genieten van muzikaal entertainment van bekende Nederlandse artiesten tijdens de 8 Wild West Summer Nights die worden georganiseerd op woensdag en zaterdag van 24 juli t/m 17 augustus. 

De Spectaculaire Stuntbattle

Het hoogtepunt van de Wild West Summer is de spectaculaire stuntbattle tussen drie dappere cowboys. Deze legendarische battle wordt gepresenteerd door ons Western Character. Elk van de drie cowboys is vastberaden om de beste cowboy van Slagharen te worden, maar wie zal er winnen?

Bekijk het entertainmentprogramma
image

Wild West Summer Nights

Deze zomer opent Attractiepark Slagharen op 8 speciale avonden langer de deuren voor de Wild West Summer Nights. Van 24 juli t/m 17 augustus is het park op woensdag en zaterdag tot 21.00 uur geopend. Op elk van deze avonden zal een andere bekende Nederlandse artiest optreden in het park. Tijdens deze avonden zijn enkele attracties extra lang geopend, zodat je nog meer plezier kunt beleven. Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden en familie een magische zomeravond te beleven in het Wilde Westen.

Het is ook mogelijk een avondticket te kopen voor €16,50. Dit ticket geeft je vanaf 16.00 uur toegang tot de Wild West Summer Nights. 

Een Western Dorpfeest

Stap in een wereld vol avontuur, waar het park is versierd met vlaggetjes en sfeervolle lampjes. Overal om je heen hoor je de vrolijke deuntjes van westernmuziek en zie je cowboys en cowgirls dansen op het dorpsplein. Het is een feest voor jong en oud, waar je kunt genieten van meer dan 30 attracties, shows, straatentertainment en heerlijk eten.

Blijf slapen tijdens de zomer in Slagharen

  • Hacienda

    Laat je betoveren door de Mexicaanse sfeer in onze vrijstaande accommodaties, vlakbij het pretpark. Ontdek de Hacienda geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen.

  • Rancho Grande

    Geschikt voor maximaal 8 personen, is Rancho Grande perfect voor gezinnen, groepen vrienden of mensen die gezelligheid en plezier zoeken. Geniet van de levendige sfeer met volop ruimte voor gasten, en het pretpark op maar 10 minuten lopen. 

  • Red Rock

    Ontsnap naar moderne cottages in een rustige, groene omgeving, lekker dicht bij het pretpark. De Red Rock is geschikt voor 6 personen.

Wild West Summer Nights

Wild West Summer Nights

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50