In de meivakantie naar Slagharen

Een meivakantie in het Wilde Westen

Koop nu je tickets of boek een vakantie

Boek nu!
Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Bevestigen

Koop je tickets voor Slagharen

The park is closed today

Overnachten tijdens de Meivakantie

Niets is beter dan een weekje (of twee) vrij krijgen en tijd doorbrengen met je gezin. Maar wat ga je in die tijd doen? Wat dacht je van een vakantie in het Wilde Westen? Val van 40 meter hoog in de Free Fall of voel de frisse wind door je haren waaien in de Gold Rush. Kom tot rust in het bubbelbad in Aqua Mexicana of geniet van een 4D-film. Geniet van elk moment! Het park is extra gezellig tijdens jouw bezoek met vrolijke vlaggen, kleurrijke bloemen en planten. Geniet ook van de nieuwe Randy & Rosie show, uit je bol met Randy & Rosie.

Slagharen 60 jaar!

Vier met ons een feestje! 2023 is een feestelijk jaar, want we bestaan 60 jaar! Samen met jou willen we herinneringen ophalen en nieuwe maken! Er staan leuke dingen op stapel. Dus kom naar Slagharen, want dit feestje vieren we graag samen met jou!

Zwemmen in Aqua Mexicana

Zwemmen in Aqua Mexicana

Lees meer
Camping

Camping

Lees meer
Avond entertainment

Avond entertainment

Bekijk het programma

Inclusief tijdens een meivakantie

Een vakantie in Slagharen tijdens de meivakantie bevat het volgende:

  • Toegang tot het attractiepark
  • Toegang tot het waterpark Aqua Mexicana (m.u.v. camping)
  • Toegang tot Sunny Beach
  • Uitgebreid entertainmentprogramma overdag en in de avond. 
  • Blijf slapen in één van onze vakantiehuizen, een Wigwam of neem je eigen camper, caravan, tent of vouwwagen mee naar onze camping. 

De meivakantie is een ideale vakantie om samen even lekker weg te gaan. Met de kinderen genieten en plezier maken. Boek nu een weekend, midweek of weekend naar het Wilde Westen en ga op avontuur met het hele gezin.

image

Zwieren en zwaaien

Op loopafstand van jullie accommodatie vinden jullie meer dan 30 attracties. Maak een rondje over het park in de monorail of stap in de ronde bootjes en ontdek het Wilde Westen vanaf het water in de Wild West Adventure. Genoeg avonturen voor jong en oud!

Comfortabel overnachten

Ben jij klaar voor een weekje weg? Wij hebben onze accommodaties voor je klaarstaan. Kies voor onze gloednieuwe Red Rock Lodge of voor onze unieke Wigwam Deluxe.  Ook onze camping is geopend, dus haal de caravan of camper maar van stal! Je overnacht altijd op loopafstand van het attractiepark en krijgt ook nog eens toegang tot Sunny Beach.

Om jouw weekje weg volledig te ontzorgen bieden we tegen een kleine vergoeding extra’s zoals handdoekenpakketten, een late uitcheck en een vertrek zonder zorgen zoals het afhalen van de bedden. Bij de meeste accommodaties kan er één auto gratis geparkeerd worden, tweede auto’s kunnen op de centrale parkeerplaats geparkeerd worden. Indien er ruimte is kan de tweede auto tegen een toeslag naast de accommodatie geparkeerd worden.

Uit je bol met Randy & Rosie

Volg Randy, Rosie en Sheriff Sam tijdens een nieuw avontuur in de Music Hall. Rosie doet mee aan een bloemenwedstrijd en heeft daarvoor de mooiste, grootste bloemen gezaaid. Helaas nemen de Red Bandits ook deel in de wedstrijd en gooien ze maar al te graag roet in het eten. Gaat het Rosie lukken om de gesaboteerde wedstrijd alsnog te winnen? Kom erachter in Uit Je Bol met Randy & Rosie.

Volop activiteiten overdag en ’s avonds

Je hoeft je geen moment te vervelen in Slagharen! Word een echte bandiet met de training van de Red Bandits, ga shoppen in de Main Street of kijk je ogen uit tijdens de parade. Vergeet niet om een souvenir uit te zoeken in de Main Store en verschillende spellen uit te proberen bij de Lucky Nugget.

Voor de gasten van het vakantiepark is er ook ’s avonds genoeg te beleven. Kom naar de Music Hall en doe mee met fantastische activiteiten. Test je kennis tijdens de Family Game show of zing uit volle borst mee tijdens de Randy & Rosie disco. Vergeet niet de Ameezing Bingo en de Red Bandit Dance Party! Onze oudere gasten kunnen een potje pool spelen of een heerlijke cocktail bestellen bij de Silver Dollar Bar.

Welke accommodatie kies jij?

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!