In de meivakantie naar Slagharen

Een meivakantie in het Wilde Westen

Koop nu je tickets of boek een vakantie

Boek nu!

Boek een vakantie naar Slagharen

Koop je tickets voor Slagharen

The park is closed today

Overnachten tijdens de Meivakantie

Nog maar een paar maanden en dan is het weer tijd voor de meivakantie. Lekker een week of zelfs twee weken vrij. Maar wat gaan jullie doen tijdens deze vakantie? Wat dachten jullie van een vakantie naar het Wilde Westen?

Even een paar dagen weg in de meivakantie. Lekker genieten in één van onze accommodaties. Bij een verblijf in Slagharen hebben jullie niet alleen toegang tot het attractiepark, maar ook tot het waterpark Aqua Mexicana. Overdag en ’s avond kunnen jullie lekker zwemmen, relaxen in de whirlpool, spelen in de sprayparks en roetsjen van de glijbanen. Bij de drie interactieve glijbanen bepalen je zelf de muziek, het licht en zelfs een 3D-animatie. Gegarandeerd waterplezier!

Slagharen 60 jaar!

Vier met ons een feestje! 2023 is een feestelijk jaar, want we bestaan 60 jaar! Samen met jou willen we herinneringen ophalen en nieuwe maken! Er staan leuke dingen op stapel. Dus kom naar Slagharen, want dit feestje vieren we graag samen met jou!

Zwemmen in Aqua Mexicana

Zwemmen in Aqua Mexicana

Lees meer
Camping

Camping

Lees meer
Avond entertainment

Avond entertainment

Bekijk het programma

Inclusief tijdens een meivakantie

Een vakantie in Slagharen tijdens de meivakantie bevat het volgende:

  • Toegang tot het attractiepark
  • Toegang tot het waterpark Aqua Mexicana (m.u.v. camping)
  • Toegang tot Sunny Beach
  • Uitgebreid entertainmentprogramma overdag en in de avond. 
  • Blijf slapen in één van onze vakantiehuizen, een Wigwam of neem je eigen camper, caravan, tent of vouwwagen mee naar onze camping. 

De meivakantie is een ideale vakantie om samen even lekker weg te gaan. Met de kinderen genieten en plezier maken. Boek nu een weekend, midweek of weekend naar het Wilde Westen en ga op avontuur met het hele gezin.

image

Zwieren en zwaaien

Op loopafstand van jullie accommodatie vinden jullie meer dan 30 attracties. Maak een rondje over het park in de monorail of stap in de ronde bootjes en ontdek het Wilde Westen vanaf het water in de Wild West Adventure. Genoeg avonturen voor jong en oud!

Lekker relaxen en genieten met de kinderen

’s Ochtends wakker worden met een kop koffie in het zonnetje op jullie terras. De kinderen plannen alvast in welke attracties ze willen, terwijl jullie genieten van de verse broodjes. De accommodaties liggen niet alleen op loopafstand van het attractiepark en waterpark, maar liggen ook midden in de natuur. Waardoor je bij jullie vakantiehuisje lekker kunt relaxen. 

Volop activiteiten overdag en ’s avonds

Naast de attracties en het waterpark zijn er nog meer avonturen te beleven. In de ochtend is er kidsclub waar je kunt knutselen. Ga even lekker shoppen voor de leukste souvenirs in de Main Street of maak je eigen knuffelbeer. ’s Avond is het tijd voor het avondprogramma iedere avond zijn er verschillende activiteiten en entertainment. 

Welke accommodatie kies jij?

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!