Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Herfstvakantie in Slagharen

Beleef Halloween in Slagharen tijdens de herfstvakantie

Koop nu je tickets of boek een vakantie

Boek nu!
Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Bevestigen

Boek je herfstvakantie

Koop je tickets voor Slagharen

The park is closed today

 

In de herfstvakantie naar Slagharen

De dagen worden korter en de natuur kleurt goudgeel. Langzaam vallen de bladeren van de bomen en pakken we onszelf warmer in. Wat zijn jouw plannen tijdens de herfstvakantie? Het is tijd om optimaal met je gezin te genieten en leuke activiteiten te ondernemen.  Wat dacht je van Halloween in Slagharen. Eén dag is veels te kort, dus blijf gezellig overnachten in één van onze accommodaties zodat je optimaal kunt genieten van Scary Priarie en misschien wel Western Nightmares als je durft.

Gezellig nog een paar dagen weg? Blijf overnachten in één van de accomodaties. Kies voor de nieuwe Red Rock Cottages of toch liever de oude vertrouwde Hacienda? Boek nu jouw vakantie bij Slagharen.

 

 

Halloween

Halloween

Lees meer
Zwemmen in Aqua Mexicana

Zwemmen in Aqua Mexicana

Lees meer
Avond entertainment

Avond entertainment

Bekijk het programma

 

 

Halloween in Slagharen

Tijdens de herfstvakantie staat Slagharen volledig in het teken van Halloween! Overdag kunnen families griezelen en genieten tijdens Scary Prairie, het familievriendelijke Halloween festival op de prairie. Op 8 avonden in oktober vindt Western Nightmares plaats en blijft het park tot 22.00 uur open. Wat overdag vrolijk en onschuldig leek, wordt 's avonds je grootste nachtmerrie. De adviesleeftijd voor Western Nightmares is 14+. 

Een ritje Gold Rush in het donker of het verlichte park bekijken vanuit de Big Wheel? Het kan allemaal tijdens Western Nightmares, want ook ongeveer 20 attracties blijven dan geopend (m.u.v technische storingen of weersomstandigheden).

 

 

Waar wil jij in slapen?

 

 

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50