Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Winactiereglement

Winactiereglement Slagharen x Jolo

Dit reglement bevat de officiële regels (hierna "Winactiereglement") voor de Slagharen x Jolo campagne (hierna "Winactie") georganiseerd door Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Deelname aan deze Winactie is gratis en vereist geen aankoop.

Organisator: Attractie- en Vakantiepark Slagharen Adres: Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen, Jolo Fashion Group: Watertorenstraat 4, 4921 XG Made

Duur van de Winactie: De winactie loopt van 8 mei 2024 tot en met 31 december 2024.

Deelname: Deelname staat open voor alle natuurlijke personen van 18 jaar en ouder met een officiële verblijfplaats in Nederland gedurende de Winactieperiode.

Uitgesloten van deelname zijn:

-           Minderjarigen.

-           Werknemers van Attractie- en Vakantiepark Slagharen en hun directe familieleden.

-           Werknemers van Jolo Fashion Group en hun directe familieleden.

Attractie- en Vakantiepark Slagharen en Jolo Fashion Group behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten die onjuiste, misleidende of frauduleuze informatie verstrekken.

Verwerking van Persoonsgegevens: Door deel te nemen aan de Winactie stemmen deelnemers in met het verzamelen en verwerken van hun persoonlijke gegevens door Attractie- en Vakantiepark Slagharen en Jolo Fashion Group voor de uitvoering van de Winactie en eventuele marketingdoeleinden, mits de deelnemer hiervoor expliciet toestemming heeft gegeven.

-           Deelnemers hebben het recht om hun gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen door contact op te nemen met Attractie- en Vakantiepark Slagharen via winactie@slagharen.com.

-           Deelnemers hebben het recht om hun gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen door contact op te nemen met Jolo Fashion Group via administratie@b-nosy.nl

Mechanisme van de Winactie: Deelnemers kunnen deelnemen door te krassen op de virtuele kraskaart die te openen is vanuit de landingspagina.

Om kans te maken op een prijs, moeten deelnemers voldoen aan de specifieke voorwaarden van de Winactie, zoals beschreven op de actiewebsite.

Prijzen: De prijzen worden als volgt toegekend:

-        2x een gezinsabonnement Zilver voor 4 personen

-        10x vrijkaarten voor Attractiepark Slagharen

-        Cadeaubon van B.Nosy ter waarde van €25

-        Cadeaubon van B.Nosy ter waarde van €50

-        Moodstreet-cadeaubon ter waarde van €25

-        Moodstreet-cadeaubon ter waarde van €50

-        Cadeaubon van TYGO & vito ter waarde van €25

-        Cadeaubon van TYGO & vito ter waarde van €50

-        10% kortingscode voor TYGO & vito

-        10% kortingscode voor MOODSTREET

-        10% kortingscode voor B.NOSY

Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of andere prijzen.

Aansprakelijkheid: Attractie- en Vakantiepark Slagharen en Jolo Fashion Group zijn niet aansprakelijk voor enige schade of letsel voortkomend uit de deelname aan de winactie.

Aanvaarding van het Winactiereglement: Door deel te nemen aan de Winactie, gaan deelnemers akkoord met dit Winactiereglement en de beslissingen van Attractie- en Vakantiepark Slagharen en van Jolo Fashion Group.

Geschillen: Voor vragen of klachten met betrekking tot deze Winactie kunnen deelnemers contact opnemen met Attractie- en Vakantiepark Slagharen via winactie@slagharen.com of met Jolo Fashion Group via administratie@b-nosy.nl

Deze Winactie en het Winactiereglement worden beheerst door Nederlands recht.