Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Free Fall

20 min
Voel hoe het is om gewichtloos te zijn in de Free Fall
Intens
Type attractie
 Vrije Val
Tieners en volwassenen
Toegangsbeperkingen
Minimumlengte: 140 cm
Maximumlengte: 195 cm
Toegang voor personen met een beperking
Suis naar beneden in de Free Fall

Bij een aantal van onze attracties zou je het uit willen gillen. Bij andere kijk je je ogen uit. Wil je weten hoe het is om gewichtloos te zijn? Ervaar het zelf in de Free Fall! Eerst wordt je naar een hoogte van 40 meter gehesen. Dan is het even heel erg stil. Je kan daarboven een speld horen vallen. Je houdt je adem in en voor je het weet duik je met z'n allen naar beneden. Met een duizelingwekkende snelheid ben je beneden aangekomen. Wat een gevoel om gewichtloos te zijn! Gelukkig zat je stevig vast en voor je het weet sta je weer met beide benen op de grond! Durf jij het aan?

Voor deze attractie moet je minimaal 1.40 meter lang zijn. Je mag er dan in met of zonder begeleiding. Personen die langer zijn dan 1.95 meter kunnen helaas niet het gevoel van gewichtloosheid ervaren in de Free Fall.

Vond je dit nog niet zo spannend? Probeer dan de Gold Rush ook! Deze spectaculaire achtbaan brengt je van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen, waarvan twee vooruit en één achteruit. Tijdens de rit ga je twee keer over de kop en bereik je een hoogte van 33 meter.

Vind je dit toch allemaal te spannend, dan zijn er meer dan genoeg attracties in het Wilde Westen van Slagharen die je wel uit kunt proberen.

altphoto
Heb je nog geen ticket gekocht?

Heb je nog geen ticket gekocht?

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50