Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Gold Rush

20 min
De Gold Rush is een triple launch achtbaan: drie keer zoveel spektakel
Intens
Type attractie
 Achtbaan
Tieners en volwassenen
Toegangsbeperkingen
Minimumlengte: 130 cm
Toegang voor personen met een beperking
95 km/h
Meer info Minder info
Laat je lanceren in de achtbaan naar de tijd van de goudkoorts

Wil je echt het Wilde Westen beleven, stap dan in de Gold Rush. Met zijn vieren op een rij beleef je samen deze spannende rit. De Gold Rush is een triple launch achtbaan, dit betekent dat het karretje drie keer versneld: twee keer vooruit en één keer achteruit. Dat moet je meemaken! Je gaat maar liefst twee keer over de kop en dat bij een snelheid van 95 km per uur! Wat een avontuur

Je reist terug naar de tijd van de goudkoorts, toen er in 1848 goud werd gevonden in Californië. Gelukszoekers kwamen uit de hele wereld om naar goud te zoeken. Nederzettingen, dorpen en hele steden verrezen waar ze dachten goud te vinden. De goudkoorts kan natuurlijk niet ontbreken in het Wilde Westen. Dit is het thema dat je terug vindt in deze vette attractie! De minimum lengte voor deze attractie is 1,30 meter, of je nu met of zonder begeleiding komt. Dat is handig om te weten, zeker als je nog niet weet of opa en oma wel mee durven op dit avontuur. Maar anders kunnen ze even lekker genieten van poffertjes op het terras van de Music Hall.

De Gold Rush is één van onze talloze attracties. Kan je geen genoeg krijgen van de Gold Rush? Dan is het goed om te weten dat we ook hele mooie accommodaties hebben. Na een comfortabele overnachting ben je dan zó weer terug tussen alle attracties, klaar voor het volgende avontuur in het Wilde Westen.

altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto altphoto
Heb je nog geen ticket gekocht?

Heb je nog geen ticket gekocht?

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50