Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Ripsaw Falls

20 min
Laat je meevaren in een boomstam in de Ripsaw Falls
Matig
Type attractie
 Golven, Rivieren & Zwembaden
Alle bezoekers
Toegangsbeperkingen
Minimumlengte: 130 cm
Kinderen tussen 105 cm en 130 cm moeten begeleid worden door iemand van 18 jaar of ouder.
Toegang voor personen met een beperking
Je houdt het niet droog in de Ripsaw Falls

Stel je een achtbaan voor, maar dan op het water. Je stapt in een boomstam en dan begint het avontuur. Je gaat klimmen en dalen, je vliegt door waterversnellingen en je schiet de bocht door. Houd je van water? We kunnen je één ding beloven: je houdt het zeker niet droog! Precies één van de attracties waarom je naar Slagharen wilt komen.

Als je één attractie niet wilt missen is het deze wel. Klim met je vrienden of ouders in de boomstam en beleef een spetterend avontuur. Kom je samen met een volwassene, dan moet je minstens 1,05 meter lang zijn. Kom je zonder begeleiding, dan moet je minstens 1,30 meter lang zijn. In Slagharen beleef je het Wilde Westen. Durf jij het aan?

Ripsaw Falls combineert het spektakel van een wildwaterbaan met de duizelingwekkende toeren van een achtbaan, en alles in het teken van het Wilde Westen. We kennen allemaal de plaatjes van de houthakkers, die de boomstammen over het water vervoerden in het Wilde Westen. Stap deze wereld binnen en geniet van een onvergetelijke ervaring. Zo zie je maar weer: je hoeft niet eindeloos op reis om er even echt helemaal tussenuit te zijn.

altphoto altphoto altphoto altphoto
Heb je nog geen ticket gekocht?

Heb je nog geen ticket gekocht?

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50