Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Recensies

Inmiddels zijn we alweer enkele weken open en hebben de gasten van 2021 ons vakantiepark beoordeeld. Zij gaven hun beleving bij Vakantiepark Slagharen gemiddeld een 8,4 en wat zijn we hier trots op! 

Reviews van onze gasten

We vragen onze gasten na hun bezoek om hun mening en ervaring, zodat wij onze services altijd kunnen verbeteren om jullie een mooiere en betere ervaring te geven. 

"Waar we zochten voor een weekend weg in de natuur was vakantiepark Slagharen voor ons een heerlijke uitvalsbasis. Samen met ons gezin zijn we erop uit gegaan in de directe omgeving, en al wandelend in het Engelandse Bos genoten we met de hond van het Vechtdal landschap. De 6-persoons lodge was van alle gemakken voorzien, het ontbijt bood ons de service voor een goede start van de dag en aan de online Bingo hebben we alleen al vanwege de voorpret een mooie herinnering" - Familie van Andel 

Vertel jouw ervaring

Ook jouw ervaring willen we graag weten. Laat ook jouw review achter op Facebook.

 

Vriendelijk en behulpzaam personeel, zorgen voor een fijn en vertrouwd gevoel. Personeel is oprecht geïnteresseerd en luisteren serieus naar wat kinderen vertellen waardoor ze snel een leuk contact opbouwen. Er zijn veel georganiseerde activiteiten voor de kinderen, supergoed geregeld! De online bingo was om te gieren, wat een enthousiasme werd er via het beeldscherm gebracht, geweldig! Van tevoren wist ik dat de attracties niet open waren, door al het vertier eromheen hebben we ons geen moment verveeld.- Familie Kuipers

Cowboys aan het woord

Ieder seizoen vragen we onze gasten hoe zij het vinden op het park. We laten de 'cowboys én natuurlijk cowgirls aan het woord'. Bekijk hier de meest recente Cowboys aan het woord. 

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50