Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Praktische informatie vakantiepark

Je komt vakantie vieren in Slagharen, gezellig! Om je op weg te helpen met de voorbereiding hebben we alle praktische informatie op een rijtje gezet. Zo kun je onnodige stress voorkomen!

Ontdek de attracties

Op de camping of in een accommodatie, je zult altijd op loopafstand van de attracties verblijven. Wil je een overzicht van alle attracties bekijken of de minimumlengte van een attractie checken? Kijk dan op onze speciale 'attracties' pagina. Vergeet niet om alvast uit te zoeken welke attracties jij écht moet beleven en maak je voorbereiding compleet!

Shows & Entertainment

Verveel je geen moment dankzij ons entertainmentaanbod! Kom ’s ochtends rustig op gang in de Kidsclub, volg de Red Bandit Training en doe mee aan de gezellige Family Game Show. Bekijk het actuele entertainmentprogramma om erachter te komen wat er de komende week te beleven is.

Winkels

Shop je hart uit in de winkels op het park. Druk je eigen gepersonaliseerde items in John’s Craftmans Shop, maak je eigen knuffeldier en kleed hem aan of scoor de laatste mode bij de Top Shop. 

Aqua Mexicana

Tijdens je verblijf op het vakantiepark (met uitzondering van de camping) heb je gratis toegang tot waterpark Aqua Mexicana. Dit is op basis van beschikbaarheid. Campinggasten kunnen voor €9,95,- per persoon een ticket aanschaffen bij de Sitting Bull Receptie of Guest Service op het attractiepark. Zwembandjes zijn verplicht voor kinderen zonder zwemdiploma.

Supermarkt

Je kunt in de supermarkt terecht voor een uitgebreid assortiment aan eten, drinken en alles voor de perfecte vakantie. Kom 's ochtends langs voor verse broodjes en bereid je voor op een heerlijk ontbijt. Ben je wat vergeten? Haal nog even snel wat verzorgingsprocuten of medicijnen.De supermarkt is dagelijks geopend, kijk voor de actuele openingstijden bij de ingang van de supermarkt of de openingstijden op de website. 

 

 

Rookbeleid

Roken op het attractiepark is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen rooklocaties. Op het vakantiepark is het alleen toegestaan om te roken bij je eigen vakantiehuisje, in de vakantiehuizen is het niet toegestaan om te roken. 

Iedereen wil dat kinderen kunnen spelen in een veilige en gezonde omgeving. Dat houdt ook in dat kinderen rookvrij kunnen opgroeien. Slagharen neemt als een van de eerste pretparken haar verantwoordelijkheid door een rookvrij(er) park te creëren. Op deze manier worden jonge bezoekers beschermd tegen de verleiding van roken en de schadelijke effecten van (mee)roken. 

Parkeren bij je accommodatie

Bij de meeste accommodaties mag je één auto parkeren. Wij hebben de parkeerregels op een rijtje gezet:

Cowboy Cottage & Hacienda
Je kan maximaal één auto gratis parkeren per Cowboy Cottage of Hacienda. Voor een tweede auto bij het huisje brengen wij een toeslag in rekening.

Yellowstone, Nevada of Missouri
Je kan maximaal één auto gratis parkeren per Yellowstone, Nevada of Missouri. Het is niet toegestaan een tweede auto bij de accommodatie te parkeren. Een tweede auto moet op de centrale parkeerplaats worden geparkeerd.

Raccoon Lodge
Je kan maximaal één auto gratis parkeren per Raccoon Lodge. Een tweede auto kan op de diverse parkeerplaatsen op de Raccoon Village geparkeerd worden. Dit is op basis van beschikbaarheid.

Colorado City & Red Rock Cottages
Je kan maximaal één auto gratis parkeren per Colorado op de parkeerplaats van Colorado City. Een tweede auto kan gratis worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats.

Wigwam Deluxe
Je kan maximaal één auto gratis parkeren per Wigwam Deluxe aan de rand van het wigwamterrein op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Een tweede auto kan gratis worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats.

Camping
Je kan maximaal één auto gratis parkeren per staanplaats naast de caravan, tent of vouwwagen. Een tweede auto kan gratis worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats.