Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Winactieregelement

Winactiereglement Spin & Win

Dit reglement bevat de officiële regels (hierna "Winactiereglement") voor de Spin & Win campagne (hierna "Winactie") georganiseerd door Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Deelname aan deze Winactie is gratis en vereist geen aankoop.

Organisator: Attractie- en Vakantiepark Slagharen Adres: Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen

Duur van de Winactie: De Winactie loopt van 26 april tot en met 12 mei 2024.

Deelname: Deelname staat open voor alle natuurlijke personen van 18 jaar en ouder met een officiële verblijfplaats in Nederland gedurende de Winactieperiode.

Uitgesloten van deelname zijn:

  • Minderjarigen.
  • Werknemers van Attractie- en Vakantiepark Slagharen en hun directe familieleden.

Attractie- en Vakantiepark Slagharen behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten die onjuiste, misleidende of frauduleuze informatie verstrekken.

Verwerking van Persoonsgegevens: Door deel te nemen aan de Winactie stemmen deelnemers in met het verzamelen en verwerken van hun persoonlijke gegevens door Attractie- en Vakantiepark Slagharen voor de uitvoering van de Winactie en eventuele marketingdoeleinden, mits de deelnemer hiervoor expliciet toestemming heeft gegeven.

Deelnemers hebben het recht om hun gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen door contact op te nemen met Attractie- en Vakantiepark Slagharen via winactie@slagharen.com.

Mechanisme van de Winactie: Deelnemers kunnen deelnemen door het draaien aan een virtueel rad op de actiepagina.

Om kans te maken op een prijs, moeten deelnemers voldoen aan de specifieke voorwaarden van de Winactie, zoals beschreven op de actiewebsite.

Prijzen: De prijzen worden als volgt toegekend:

  • 10x een gratis Platinum abonnement
  • 30% korting op een Goud abonnement
  • 40% korting op een Goud abonnement
  • 30% korting op een Platinum abonnement
  • 40% korting op een Platinum abonnement

Prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of andere prijzen.

Aansprakelijkheid: Attractie- en Vakantiepark Slagharen is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel voortkomend uit de deelname aan de Winactie.

Aanvaarding van het Winactiereglement: Door deel te nemen aan de Winactie, gaan deelnemers akkoord met dit Winactiereglement en de beslissingen van Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Geschillen: Voor vragen of klachten met betrekking tot deze Winactie kunnen deelnemers contact opnemen met Attractie- en Vakantiepark Slagharen via winactie@slagharen.com.

Deze Winactie en het Winactiereglement worden beheerst door Nederlands recht.