Boek nu je verblijf in Slagharen tot 20% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Black Hill Ranger Path

Black Hill Ranger Path is op dit moment gesloten vanwege groot onderhoud. 

Ben jij net als John Wallace Crawford een echte avonturier?

Dan is Black Hill Ranger Path de plek voor jou. Het klimpark bestaat uit een unieke rollglider, klimmuren en een ropecourse met drie niveaus. Zowel avonturiers die het attractiepark voor een dagje bezoeken als vakantieparkgasten kunnen tickets kopen voor Black Hill Ranger Path. 

Ontdek het parcours

Het is een zeer divers parcours, bestaande uit vier verschillende onderdelen, waarbij je bij de rope course maar liefst 36 obstakels trotseert om aan de overkant te komen. Voor de echte waaghalzen is er een 115 meter lange rollglider, uniek in de Benelux, waarmee je in ruim 30 seconden tijd naar beneden vliegt. Voor de klimliefhebbers is er een 8 meter hoge klimwand waar naar hartenlust geklommen kan worden. Dat niet alleen, er zijn ook diverse boulders waarop geklommen en geklauterd kan worden.

Black Hill Rangers

Tijdens de avontuurlijke tocht over het Black Hill Ranger Path overbruggen avonturiers diverse obstakels. Net als de avonturier John Wallace Crawford, geboren in Ierland. Op 14 jarige leeftijd verhuisde John met zijn familie naar Amerika. John Wallace was de commandant van de groep Black Hill Rangers die emigranten over gevaarlijke canyons en onbegaanbare paden begeleidde. Zo hielp hij ze jarenlang om langs de gevaarlijke routes de overkant te bereiken. Onze Black Hill Rangers helpen je, net als John Wallace, in je klimharnas zodat je veilig de overkant kunt bereiken.

Ontdek de verschillende onderdelen

Klimmuren

Klim op de 8 meter hoge klimmuur en dit terwijl je veilig gezekerd bent. Er zijn verschillende routes voor alle niveaus. Toegang tot de klimmuur is tegen bijbetaling.

Lengte eisen
Je mag er met iedere lengte in.

Gewichtseisen
Minimaal 10 kg maximaal 150 kg.

Rollglider

Uniek in de Benelux is de 115 meter lange Rollglider! Hangend in een harnas vlieg je in ruim 30 seconden naar beneden, uitkijkend over het Wilde Westen van Slagharen. Zo ben jij als echte Black Hill Ranger snel beneden! Toegang tot de Rollglider is tegen bijbetaling.

Lengte eisen
Minimaal 120 cm.

Gewichtseisen
Minimaal 35 kg maximaal 140 kg.

Rope course

Op zoek naar een echte uitdaging?

De Rope Course bestaat uit 3 levels met verschillende obstakels. Klauter langs netten, loop via de loopbrug met wiebelende onderdelen naar de overkant of ga via de klimwanden. Wanneer level 1 is gelukt, kun je door naar level 2 met nog meer uitdaging en uiteindelijk kun jij als een echte Black Hill Ranger het moeilijkste level overwinnen! Toegang tot de Rope course is tegen bijbetaling.

Lengte eisen
Minimaal 135 cm maximaal 205 cm.

Gewichtseisen
Maximaal 120 kg.

Randy & Rosie Show

Randy & Rosie Show

nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Ontvang 1 à 2 keer per maand het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen.