Boek nu je verblijf in Slagharen met 30% korting

Wees er snel bij! Boek nu!

Op dit moment zijn wij gesloten t/m 31 maart 2023.

Slagharen 60 jaar!

Feest mee op het Slagharen Festival!

Koop nu je tickets of boek een weekendje weg

Boek nu!
Select your Check-in Date Select your Check-out Date
Bevestigen

Koop je tickets voor Slagharen

The park is closed today

Slagharen festival: Celebrating 60 years

Tijdens Pinksteren in 1963 openden wij voor het eerst onze deuren. Zestig jaar, twee naamsveranderingen en vele attracties later vieren wij een groot feest ter ere van deze verjaardag: Het Slagharen Festival! Op zaterdag 27 mei gaan we het uitbundig vieren met een officiële 61e opening, bijzondere optredens en een knallende vuurwerkshow. Dit mag je niet missen!

Vier onze verjaardag mee!

Op onze verjaardag maken we er een groot feest van! Om 10.00 uur is de officiële opening en het feest gaat door tot in de late uurtjes. Het park is voor deze gelegenheid geopend tot 22.00 uur 's avonds, met een aantal attracties. Gasten van het vakantiepark kunnen de hele dag dit feest bijwonen. Wil je het attractiepark bezoeken dan kun je voor € 23,50 p.p. een dagticket kopen, dit ticket is ook 's avonds geldig. Wil je alleen de avond komen, dan kun je een speciaal avondticket kopen dat vanaf 16.00 uur geldig is voor € 14,95 p.p. Abonnementhouders zijn natuurlijk ook gewoon welkom op vertoon van een geldig abonnement.

 

Blijf slapen!

Blijf slapen!

Lees meer
Camping

Camping

Lees meer
Entertainment

Entertainment

Bekijk het programma

Dagprogramma

  • Het Slagharen Festival start om 10.00 uur met een ceremoniële en feestelijke opening van het park. Directeur Dave Storm opent Slagharen samen met de burgemeester van de Gemeente Hardenberg en Commissaris van de Koning in de provincie Overijssel.
  • 12.00 - 12.30 uur Ode aan Slagharen door de Mainstreet
  • 12.30 - 14.00 uur Muziek op het Fonteinplein podium
  • 14.00 - 14.30 uur Spelshow met Hans Kazàn
  • 14.30 - 15.00 uur Optreden van Steven Kazàn
  • 15.30 - 16.00 uur Spelshow met Hans Kazàn
  • 17.00 uur Jubileum parade en optreden van Diede
  • 17.00 - 22.00 uur aantal attracties blijven open
  • 18.00 uur Afgewisseld een DJ en Top40 coverband BTMS
  • 22.00 uur Spetterende vuurwerkshow

Signeersessie Vincent Wols

Vincent Wols heeft het boek "Henk Bemboom's 'Rollercoaster Life' in een wereld van plezier" geschreven over de oprichter van Slagharen. Zaterdag komt hij tussen 12.30 en 14.00 uur het boek signeren in de Main Store. 

image

Hans Kazan

Hans Kazàn is al generaties lang populair als entertainer en televisiepresentator. Hij is een stand-up goochelaar die niet alleen in Nederland maar wereldwijd exclusieve gezelschappen entertaint met magic en een grote dosis humor!

Trouwe Slagharenfans zullen weten dat Hans Kazan ook bij ons 50-jarig jubileum aanwezig was. Tien jaar later staat hij dus weer op het podium in Slagharen. Deze keer met een wervelende spelshow! Ga je met een prijs naar huis of blijf je ontgoocheld achter? 

Steven Kazan

Het kan zijn dat je Steven voorbij hebt zien komen op Instagram, op Dumpert of misschien wel in het theater! Sinds 2011 treed Steven op en heeft hij vaak de lachers op zijn hand.

Speciaal voor het 60-jarig jubileum van Slagharen tovert hij een hilarische en spannende show tevoorschijn. 

Diede

Diede van den Heuvel is 22 jaar oud en komt uit Someren. De meeste mensen kennen haar ongetwijfeld van het televisieprogramma K2 zoekt K3, waar ze in de zoektocht naar het nieuwe K3tje een lange tijd topfavoriet was. 

Diede heeft een prachtige stem, die ze heeft laten horen aan Nederland en België en nu staat ze op podia als solo artiest. Ze treed op met diverse covers en natuurlijk haar eigen single: Het gaat zoals het gaat. Sta jij vooraan mee te zingen en te dansen bij Diede?

BTMS

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits van toen en nu. Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi.

Een smeltkroes van verschillende muziekstijlen verwerkt in een swingende live show. 60 jaar Slagharen betekent ook publiek van alle leeftijden. De vijf leden van BTMS zorgen ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt tijdens hun show.

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Beleef het wilde westen van Slagharen het hele seizoen!

Online tickets vanaf 

€ 35,00

€ 17,50